| Th3Unknown a întrebat:

Ati vazut vreodata un OZN? Cum arata? V-a facut sa credeti in extraterestrii? Si eu am vazut unul foarte aproape, dar cine m-ar crede, acum si daca ai dovada, pentru ei este "fake" marca Photoshop.

Răspuns Câştigător
| mihaitaLGP a răspuns:

Nu inteleg de ce ai impresica ca toti de pe acest site sunt posesorii unui neuron si ala julit.

In caz ca suntem vizitati de o civilizatie superioara, se va intampla ce s-a intamplat cu America cand a fost descoperita de europeni.
La fel si in cazul nostru.

7 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Da, am calatorit cu unul. Asta se petrecea prin vara lui 2010 cand eu alaturi de un grup de soldati bine instruiti ne luptam cu fiintele extraterestre. Am fost in o grmada de nave. Am folosit si armele extraterestre, grenade care se lipesc, etc.
In Halo 2 desigur.

| WR104 a răspuns:

Eu am vazut.

| RAY a răspuns:

Nu, ca un ozn, o poza nu mar convinge si o dovada clara ca nea vizitat cineva din spatiu asa poze, video astea sunt vrajeli

| Nucreeed a răspuns:

Eu cred ca in OZN ...ma fascineaza pur si simplubig grin dar din pacate nu am vazut nimic pana acum. poate doar niste luminite mai ciudate sau din astea.dar sigur nu erau OZNuri...

| Th3Unknown explică:

Eu l-am vazut la maxim 100 de metri deasupra.Era rotund si centrul se invartea invers fata de partea exterioara.Am apucat sa-l vad cam 2, 3 secunde.Lumina din centru alb, mai spre exterior o zona neon albastru si in spre exterior alte luminite care palpaiau.Se vedea structura metalica foarte bine.Tin minte perfect.

| SenpaiNone a răspuns:

Ha Ha laughing Da am vazut unul pe google happy Pai pe mine nu ma prea facut sa cred in extraterestrii laughing)