Nu cred ca e om sa nu isi puna intrebarea asta
Eu una mama gandit de n ori SI din pacate singura ex mai logik pe care mi-am putut'o oferi a fost k nu o sa fiu constienta de nimic. si ca va fi un somn vesnic fara vise
Mai rau ca pe pamant nu cred ca este. Nu stou ce sa zic, mori si ajungi undeva, de fapt sufletul dar unde nu stiu sa iti zic.
De foarte multe ori m-am gandit la acea clipa...cred ca odata si odata cu totii ne intrebam ce inseamna,, moartea", si incercam sa ne-o explicam intr-un fel sau altul...moartea nu-i ceva infricosator, e mai ingrositor ce se afla in spatele mortii...
Daca este ca atunci cand am fost in moarte clinica, va pot spune ca este extraordinar de bine... mi-a parut rau ca m-am trezit, pentru ca au reaparut si durerile...
Orice si oricum va fi, personal nu cred ca aceasta minte impreuna cu bagajul de cunostinte acumulate timp de o viata, va putea disparea asa... ca si cand nu ar fi fost nimic... Dar voi vedea...
Deocamdata : sanatate.
Buna. Da am visat cum o sa fie dupa moarte. Se facea ca am ajuns intr-un loc cu multa lumina si niste casute maronii si scria pe o poarta mare in forma de cruce :RAI. Doamne ce fain arata:X;. Dar sper sa nu ajung prea curand acolo
Mosu documenteaza=te pe net sa vezi acolo ce zice: Dupa moarte se va intmpla in felul urmator :viata este un vis si cand te trezesti vei fi un inger,,,,, sau mai zicea ca :ce iti imaginezi in viata noastra de zi cu zi tu insutzi vei trai pe lumea cea=lalta... sau in viata anterioara vei fi duss la judecata unde si pereti vorbesc si haina dupa tine vorbeste tot prinde viata,,,, am si o intrebare,, imi puteti raspunde? Cum te simiti dupa ce mori? puneti singur intrebarea cum te simti?