Singurul motiv pentru care as da timpul inapoi ar fi posibilitatea sa ma intorc in timp si s-o iau de la capat avand experienta de acum. In orice moment. Nu ar conta. Viata e prea scurta. Si daca as putea fenta astfel timpul, sa ma intorc si sa raman cu informatiile acumulate, nu as ezita.
Cand eram mica, ca sa vad cum aratam cum ma comportam mai multe lucruri...
Da. As` vrea.
Atunci cand m-am certat cu prietenii...Si nu pot sa fac nimic ca sa ii recapat.
As vrea de cele mai multe ori, dar as stii ca daca as schimba ceva atunci poate viitorul in care m-as intoarce, adica prezentul, poate n-ar mai fi asa cum l-am copilarit si tinut eu minte. Dar as vrea sa dau timpul acum trei ani... sa mai vad odata chipul mamei cum ma mangaia, cum imi zambea, si-mi promitea ca n-o sa moara, cum am adormit gingas, zambit pana la urechi, stiind ca mama se tine de promisiuni, asta insemnand ca visu' meu de a trai o eternitate cu ea se va implini. Vise... frumoase vise amare.
Intr-un moment cand as regreta ca am facut ceva atunci as da timpul inapoi
dar este imposibil
Daca as putea schimba anumite lucruri atunci da, m-as intoarce in timp pentru a repara multe lucruri sau m-as intoarce din clipa in care m-am nascut pentru ca asa, sigur as sti tot ce am facut rau si nu l-as mai face si ramanand cu cunostintele de acum mama ce super ar fi iti dai seama.
As da timpul inapoi din 2 motive: daca as putea schimba unele lucruri si daca as putea retrai momente frumoase.
Nu. N-are sens. Fără lecţiile dure ale vieţii aş fi un visător. Îmi mai place să visez şi acum dar am grijă să arunc întâi ancora în realitate, înainte de a mă ridica prea mult deasupra solului
Când trebuia să dau cuiva o șansă și nu i-am dat-o, but that was like a year ago.
Sa retraiesc niste zile de prin liceu, in care eram un visator, in care era vara si iubeam.
M-as intoarce si l-as atentiona pe tatal meu ca il asteapta un accident rutier.
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: