| EmaS a întrebat:

Atunci cand pasim haotic prin existenta, ajungem la un moment dat, sa ne simtim nemultumiti. Ce vrem de la viata noastra? Este o intrebare grea, dar merita sa meditam putin la ea.

Răspuns Câştigător
| DianaScorpio a răspuns:

Cu totii pasim intr-o masura mai mare sau mai mica haotic prin existenta...Cat despre ceea ce vrem de la viata, poate daca am sti ce inseamna viata in sine, am sti si ce am vrea de la ea...Dar da, ar trebui cu totii sa avem anumite dorinte de la viata pentru care sa luptam.

41 răspunsuri:
| chelstone a răspuns:

Ema, tocmai, nu exista dumnezeu

| EmaS explică:

Sirius
Pai tocmai, am citit Cuvantul Lui, si L-am pus la incercare.Si mi-a raspuns.Pentru ca, Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu, si El nu este lipsit de putere.In scurgerea vremii, multi s-au luptat sa distruga Biblia, dar nu au stiut ca este protejata de Autorul ei.Cine se lupta cu Dumnezeu, pierde.

| ankahra4m a răspuns:

" Cine se lupta cu D-zeu pierde"... cu cine? am citit multe raspunsuri si intrebari, dar aici e prea de tot. Sa iti raspund la intrebare: nimeni nu paseste "haotic" prin existenta, nu suntem o turma de oi, fiecare face pasul diferit, fiecare isi alege propriul drum, neajungand nemultumit, din contra, simtind energia si vointa pentru a ajunge undeva. Ce vrem de la viata noastra? Nimeni nu este in stare sa raspunda, azi ne dorim ceva, maine altceva. si aici nu este implicat nici un dumnezeu, nici o biblie ( care este de fapt o carte astrologica straight face ). Si nu este deloc o intrebare grea, trebuie doar sa fii deschis/a la minte, nu incuiat/ in biserica si alte "povesti de adormit copii". O zi buna sa ai.

| chelstone a răspuns:

Ema, ''In scurgerea vremii, multi s-au luptat sa distruga Biblia, dar nu au stiut ca este protejata de Autorul ei.''
Coranul a fost distrus?! NU
Credintele egiptenilor in zeii au durat peste 3000 de ani, asta inseamna ca au fost protejati si ca zeii egipteni exista?! NU

| EmaS explică:

Chelstone
Dar Dumnezeu exista!

| chelstone a răspuns:

Ema, doar vorbe...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,niciodata nu pasim haotic; fiecare are soarta lui. Avem doar impresia ca noi coordonam totul:total grasit.Ce vrem de la viata? Ar trebui sa fim multumiti ca traim.Numai bine.

| chelstone a răspuns:

Vancea, la ce mentalitate ai sa nu te miri daca ajungi la mila altora

| tsevaoth a răspuns:

Raspunsul la intrebarea ta se afla in biblie Eclesiast 12:13, 14.

| EmaS explică:

Tsevaoth
Multumesc.Asa este.,, Să ascultăm, dar, încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om.,,

| FetitaRea a răspuns:

Pentru ca teau vazut pe tinelaughing