| GulDan a întrebat:

Au existat mamuti si dinozauri?

60 răspunsuri:
| victor333 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica dupa tine dinozaurii sunt cam din aceeiasi perioada cand a inceput primul razboi mondial...o fii

| Shammal a răspuns:

Da, asa cum exista creveti si caluti de mare big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au existat tigri tazmanieni care au disparut, lupul marsupial....nu e nevoie sa mergi asa departe, vad ca unii nu cred nici in existenta asfaltului de sub picioare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru victor333):

Probabil ca da, Oameni de stiinta au realizat o imagine completa a dinozaurului bazandu-se doar pe o bucata de os de picior sau pe un dinte, dupa cum spuneam: dupa 100 de ani nu s-ar mai gasi niciun schelet intreg, daca iei craniul unui crocodil si il adaugi unui schelet de elefant inventezi o noua specie de Dinozaur.
Jumatate din scheletele de dinozaur gasite sunt sub 5 metri lungime. Scuze dar 5 metri lungime nu e deloc infricosator! Exista pe planeta noastra animale mult mai lungi decat un banal 5 metri.
Pe pamant exista miliade de animale, deorece toate sunt muritoere pamantul este plin cu fosile suprapuse.
Ca sa explic mai pe intelesul tau: moare un crocodil iar lesul este dezmembrat consumat de celelalte animale carnivore mai raman cateva coaste craniul peste, 10-20 de ani moare si un elefant in acelasi loc la fel este halit si mai ramane dor cateva parti oasele celor doi se suprapun, descoperite peste 100- 200 de ani de catre oameni de stiinta spune ia uite ce ciudatenie aici sigur e dinozaur are 120 milioane de ani hai la muzeu facem un ban atragem vizitatori.

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Si Ema a rezolvat misterul mamutilor si dinozaurilor.

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Biblia foloseste cuvantul ebraic tanniyn. „Tanniyn" este tradus diferit in versiunile engleze ale Bibliei; uneori apare ca „balaur de mare", alteori ca „sarpe". Cel mai frecvent este tradus prin „dragon". Tanniyn pare sa fi fost un fel de reptila-gigant. Aceste creaturi sunt mentionate aproape de treizeci de ori in Vechiul Testament, care le prezintă atat pe uscat cat si in apa afara de mentionarea acestor reptile-gigant aproape treizeci de ori pe parcursul Vechiului Testament, Biblia prezinta o serie de creaturi intr-un mod care i-a determinat pe unii ceretetatori sa creada ca scriitorii ar fi putut descrie in acest fel dinozauri. Despre Behemoth se spune ca este cea mai mareata dintre toate creaturile lui Dumnezeu, un gigant a carui coada este asemanata cu un cedru (Iov 40:15). Unii cercetatori au incercat sa identifice Behemoth fie ca elefant fie ca hipopotam. Altii au indicat ca elefantii şi hipopotamii au cozi foarte subtiri, incomparabile cu un cedru. Dinozauri ca Brachiosaurus si Diplodocus, pe de alta parte, au cozi uriase ce pot fi usor comparate cu un cedru.

Lasa interpretarile din biblie, ca a mai hranit Isus cinci mii de oameni cu 5 paini si a mai ramas 12 cosuri de frimituri. Tu vrei sa cred neghiobiile astea?

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Draga Hombre, daca accepti ca Dumnezeu este Creatorul acestui univers, daca ii recunosti atributele Lui, atunci nu iti este greu sa crezi ca El spune si ia fiinta! Necredinta este un pacat.

| GulDan explică (pentru Hombre):

Poi el face minuni..si pur si simplu le-a inmultit poata sa le faca de 10000 de ori adica el poate face orce. Daia trebuie sa ne rugam la el sti...

Stii ce e ala limbaj de lemn? Daca nu iti spun eu, sa vorbesti si de fapt sa nu spui nimic, adica sa bati campii pe laga subiect. Asta faci tu acum, la toate intrebarile finalizezi ori cu Isus ori cu God si binenteles pacatul, daca nu adaugi si pacatul nu iese ciorba buna. In concluzie stii ceva despre dinozuri si mamuti?

| Terente20 a răspuns (pentru Hombre):

Era buna ca politician, doar aia sunt buni sa vorbeasca timp de doua ore fara sa spuna de fapt nimic. laughing

| Hombre a răspuns (pentru GulDan):

Daaaa! si cum le-a pus Noe pe toate matahalele in corabie măi, sau printr-o vrajeala cereasca le-a facut minuscule? Apoi daca God face minuni eu ma intreb, de ce nu face o minune ca pe voi astia creduli in bazaconii fara nicio logica de ce nu va umbla putin la circuite sa va schimbe cipul cu fantazmagorii.winking

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

In teoria evolutiei crezi?

| Xenya a răspuns:

Da.exista si dovezi, fosilele!

| dragos9234 a răspuns (pentru KodrutZ):

Aha.
Scuze atunci.

| EmaS a răspuns (pentru Terente20):

Nu intelegeti voi limba pe care o vorbesc eu.

| KodrutZ a răspuns (pentru dragos9234):

Se accepta.winking

| KodrutZ a răspuns (pentru Xenya):

Xenya draga, departe de mine gindul de a fi religious freak, de fapt tot ce tine de religie mi se pare o mare dezinformare, insa daca stam sa consideram fosilele dovezi ale evolutiei, nu sintem cu nimic mai presus de astia care zic la modul serios ce am zis eu mai sus (de-astia de-alde Ema). E ca si cum ai studia istoria unei conflagratii fara a sti absolut nimic despre cum a inceput si de ce.

| Xenya a răspuns (pentru KodrutZ):

Adevarul este ca nici eu nu inteleg treaba cu religia si de aici am ajuns sa am anumite dispute cu unele persoane.Nu cred ca fosilele stau la baza evolutiei cum nu cred ca exista nici inchipuitele de vrajitoare.
Ceea ce spune EmaS mi se pare cel putin ciudat...si refuz sa citesc, dar eu nu inteleg de ce tot il invoca atat de mult pe Dumnezeu in toate lucrurile pe care le spune... poate nu reusesc eu sa vad tainele ascunse din spatele cuvintelor ei, deci in concluzie am eu o problema. happy

| YumiSukinanda a răspuns:

Da, asa cred eu, nu degeaba s-au facut atatea cercetari.

| ClassyAsFuck a răspuns:

Da,au exista acum milioane de ani

| Katherineeeee a răspuns:

Avand in vedere ca au fost gasite urme, schelete de-ale acestora, da, au existat.

| SuperSaiyan4 a răspuns:

Da de unde, toate fosilele gasite sunt facute in China. LOGIC ca au existat. straight face

| iceyps a răspuns:

DA.

| EstiApreciatDacaEstiDiferit a răspuns:

Noooooooooooooo, laughing fosilele gasite erau niste farse, ca extraterestrii.
Glumesc, ma! Normal ca au existat

| Nimixpecial a răspuns:

Da,exista dovezi fizice.

| BSwwatch a răspuns:

Sigur ca da! Si acum sunt, dar sunt in parlament si guvern, T-Rex= Besescu si lista-i lunga da...

| DrewAndrew a răspuns:

Stiinta spune ca da! dar nu se stie daca ei arata chiar asa cum ii vezi tu in filme!

| Tghujj a răspuns (pentru EmaS):

Ce vrei ma sa cred, niste basme, mai lasa povestile si axeaza-te pe realitate

| RafaielLaur a răspuns (pentru 369852147):

De fapt dacă analizăm mai atent dinozaurii au dispărut de fapt în urma unei catastrofe, care au rezultat din ape formate dintr-un potop!

Întrebări similare