A existat Dracula? Pai cand eram eu mai tanara prin 1823 existau niste fiinte minunate care traiau in apa, datorita baietilor care se indragosteau de ele, s-a decis ca sirenele sa nu mai iasa niciodata la vederea oamenilor. Povestea asta am inventat-o acum, daca vrei ma poti crede, daca nu...
Exista doar la fabrici, pe acoperisuri la blocuri, la vapoare sau pe un bolovan din Copenhaga.
Logic ca au existat sirene, si exista. La salvare, la pompieri... puteti vedea si auzi sirena oriunde.
Orice poveste, legenda are un sambure de adevar. poate nu asa cum intelegem noi azi...
Http://www.220.ro/hHcWxvNuuw/Sirena-Gasita-In-Marina-Beach-Chennai ia aici ca exista sirene care vreti sa ma contactati eva_dragutza exista si mai cauta pe net ca eu am vazut foarte multe: http://www.220.ro/hHcWxvNuuw/Sirena-Gasita-In-Marina-Beach-Chennai si alta sirena si nu-s trucate.
Mai sirenele nu se stie daca au existat sau nu... pai voi ce credeti?! Ca un mitocan nebun se gasise sa inventeze ca a vazut o femeie cu coada?) Adevarul e cum mai spunea candva ca orice legenda sau poveste are un sambure de adevar Nimeni nu stie dau au existat sau nu! Ce or fi oamenii nebuni sa inventeze asemenea chestii mai ales ca sunt oameni in varsta...pff