Eu cred da sirenele sunt inchipuiri ale oamenilor. Daca chiar ar fi existat una tot ar fi fost vazuta vreodata. Asa ca eu cred ca chestia cu sirenele mai e credibila pentru soramea de 6 ani care crede si in Ema, Cleo si Riki. Oricum credeti ce vreti, toti cu parerea lor, eu una nu cred.
Nu stiu sigur daca mai exista sirene, dar sigur au existat. Altfel de unde stim toti cum arata ele si de unde le sunt numele de sirene? Poate ca Dumnezeu a facut mai intai de toate sirena apoi omul. Mai intai omul-sirena apoi omul.Si nu-mi pasa daca unii nu cred in sirene, ele au existat. Bine poate ca ele sunt inventate de scriitori pentru a starni imaginatia, si tot de la ei, din basmele compuse de ei sunt si cuvintele sirena si coada de peste, jumatate om jumatate peste, dar ei de unde stiu? Nu poti inventa chiar asa, lumea nu-i perfecta, doar Dumnezeu are imaginatia si realitatea pentru ca el ne-a imaginat pe noi, animalele, la fel si natura care are forme si minunatii foarte frumoase.Si chiar daca nu crezi in sirene imagineaza-ti ca exista si nu lasa ceea ce te framanta sa te inchida.Bine, gata eu mi-am spus parerea si raspunsul la intrebare si sper sa fie de ajutor, nici el nu-i perfect asa ca cine nu crede sau chiar de crede sa se mai gandeasca si ei la raspuns daca vor sa scrie un raspuns si va rog sa trimiteti si in legatura cu raspunsul meu.Multumesc!
Daca sirenele au existat? Da au existat, daca mai traiesc, cel mai probabil da dar poate ma insel, daca is frumoase logic ca nu, doar nu mai credeti in povesti ca sirenele au forfecute sa isi faca ungiile, fard pentru fata, pieptan sau ceva de genul. Imaginati-va niste oamani fara creier care stau ascunsi care nu stiu nimic si sunt urati. Scuze pentru copiii care citesc comentariul asta.