Totdeauna iert; dar nu totdeauna inteleg faptele pe care a trebuit sa le iert:de ex.rautatea gratuita. Un nou an fericit!
Unele lucruri nu se pot ierta. Cum m-am simtit? In niciun fel, pur si simplu am separat drumurile vietii.
Eu in general nu prea iert.Si in marea majoritatea a timpului am mustrari de constiinta din cauza asta, deci nu e un sentiment prea placut
M-am simtit naspa, am pierdut o jumatate de prieten. Dar nu am regretat niciodata alegerea facutá.
In unele momente, in care nu am fost ranita grav, nu am iertat, dar apoi, da, si mi-a parut rau fiindca am inteles de ce m-a ranit.Au fost si momente in care nu am iertat si nu imi pare rau fiindca realizez cat as fi fost de nefericita.(tradarea e mult prea dureroasa si nu merita iertare)
Da au fost. M-am simtit cu adevarat femeie ca am stiut sa pun piciorul in prag si n-am cedat.am facut ce mi-a dictat inima
tu?
Da. Au fost. Credeam ca nu o sa pot sa iert niciodata acea persoana, dar mi-am dat seama ca nu va schimba cursul vietii cu nimic daca o iert sau nu, si acum cred ca am resit sa o iert. Cum m-am simtit? Stiu doar ca eram distrusa.
Dar asta e viata.
Da si era vorba de o buna prietena (credeam eu ). Si m-am simtit bine pentru ca stiam ca chiar nu mai merita vreun gram de bunavointa din partea mea.
Da, nu am iertat-o pe prietena mea, una din cele mai bune deoarece nici ea nu ma iarta de obicei, imediat. In primele zile ( adica prima sau a 2a zi ) nu m-am simtit prea bine, deoarece eu ma obisnuisem sa vorbesc cu ea mai mereu, de vreo 10 ori pe zi . Dupa vreo 3 zile, ea s-a decis sa ma faca sa ne impacam si sa fiu mandra ca m-am impacat cu ea, dupa o lunga cearta de 3 zile, ne-am impacat, asa ca m-am simtit fericita, si... in mod deosebit mandra de ea
Da, au fost momente in care nu am iertat.totusi,orice ar fi, noi trebuie sa iertam. dar daca nu facem asta pana la urma tot noi o sa ne simtim prost...
Nu. Am avut perioade in care pastram resentimente dar nu imi faceam decat rau. i-am iertat pe totsi cei care m`au ranit, dar lucrurile astea nu se uita, si daca a fost ceva grav, nici ei nu se mai numara printre prietenii mei.
Da. Ca o proasta. Pentru ca eu am avut de suferit. Si pers pe care le-am iertat, si-au batut joc.
Da...si nu cred ca am sa iert vreodata o asemenea tradare.falsitate.invidie in tacere, injunghiere pe la spate poate pe un strain as fi iertat dar un frate.mai greu pentru mine nu mai exista.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: