Da. Cuvântul lui Dumnezeu:
"Căci El zice şi se face; porunceşte, şi ce porunceşte ia fiinţă." (Psalm.33:9)
"El este mai înainte de toate lucrurile, şi toate se ţin prin El." (Coloseni.1:17)
De ce nu ajung la un consens când trebuie să decidă ce fosile să includă în „arborele familiei" umane? Nu cumva fosilele pe care le analizează sunt exact ceea ce par a fi, adică fosile ale unor specii dispărute de maimuțe?
Dar ce se poate spune despre fosilele așa-numitului „om de Neanderthal", prezentat deseori ca o dovadă a existenței omului-maimuță? Cercetătorii încep să-și schimbe opinia cu privire la acesta. În 2009, profesorul Milford Wolpoff a scris în revista American Journal of Physical Anthropology că „neanderthalienii s-ar putea să fi fost, de fapt, o rasă de oameni".
Eu cred în Biblie; că omul a fost creat de Dumnezeu, desăvârșit în ce privește sănătatea și frumusețea.
Dar ce se poate spune despre fosilele așa-numitului „om de Neanderthal", prezentat deseori ca o dovadă a existenței omului-maimuță
Dap, e actualmente o disputa daca neandertalienii erau aceeasi specie cu noi. Dar aceasta disputa nu are nicio legatura cu validitatea teoriei evolutiei.
Concluzia pe care o trage el este fantasmagoria unui om incult. Dupa cum zice filosoful evanghelic Alvin Plantinga, "sustin teoria evolutiei" este shibboleth ca esti om cult.
Nu era acelasi specie si era alta specie
Tu întrebi ceva și oile spălate pe creier vin cu versete din biblie
De vreme ce și plantele sunt o formă de viață, mă întreb cum argumentează prostimea creștină spălată pe creier originea comună a omului și a plantelor.