Aoleu...nu e de ajuns ca sunt atatia care cred in rahaturile zodiacale. Nu mai crede toate prostiile astea.
Eu merg şi mai departe şi zic: Şi orele au legătură. Unul care s-a născut la ora şase seara nu se va împăca cu unul care s-a născut la opt.
Ti se parea ca zodiile nu sunt suficient de aberante, si te-ai gandit sa aplici aceleasi "principii" si la zilele saptamanii?
Mai degraba zilele saptamanii decat zodiile.
Exact ce spun: este o idee mai aberanta chiar si decat ideea zodiilor (care sunt deja suficient de aberante).
Care ar putea fi mecanismul fizic care sa dicteze ca un om nascut joia nu se poate intelege cu un om nascut duminica? Ai vreo idee in acest sens?
Ai un fetish cu zilele saptamanii, daca sunt "mai degraba" decat zodiile, care sunt pura superstitie, dar sunt foarte multi care cred in ele
Hai ca iti zic, asta e la barbati, fiecare barbat are sperma si sperma creeaza personalitatea in functie de ziua in care s-a nascut ceea ce suna absurd asa mi se intampla mie si daca dau intr-o zi respectiva mi se regenereaza sperma cu ziua in care am dat-o
Este bine ca realizezi totusi ca "suna" absurd.
Pasul doi este sa realizezi ca chiar "este" absurd.
Au legatura cu zeii: "Denumirea zilelor săptămânii au originea în Egiptul Antic și Babilon, unde fiecare zi era dedicată unui Zeu."
https://ro.wikipedia.org/wiki/S%C4%83pt%C4%83m%C3%A2n%C4%83
Nu, nu are legatura. Eu ma plangeam ca sunt foarte multi oameni care cred in horoscoape, zodii, pietre magice etc. dar vad ca tu esti la un cu totul alt nivel, asta cu zilele saptamanii nu am mai auzit-o.
Hai sa ne gandim un pic, sa spunem ca tu esti nascut joi si nu te intelegi cu o persoana nascuta miercuri. Ce inseamna asta, ca ziua de miercuri influenteaza cumva persoanele nascute in acea zi in asa fel incat sa sa le urasca pe cele nascute joi? E o aberatie.
Faptul ca nu te impaci cu o persoana nascuta miercuri este doar o coincidenta, ca sa afli daca e mai mult decat atat trebuie sa faci un studiu amanuntit. Mergi si cunoaste 1000 de persoane nascute miercuri, daca nu te impaci cu nici una abia atunci poti spune ca e ceva ciudat la mijloc.Dar daca te intelegi chiar si cu doar una inseamna ca teoria cu zilele saptamanii cade.
Pun pariu ca daca iti intrebi toti prietenii si rudele, gasesti una care sa fie nascuta in aceeasi zi cu tine si sa nu te impaci cu ea si invers pe cineva care e nascut intr-o zi potrivnica si totusi te impaci cu el