| mentholinks a întrebat:

Auzim deseori ca munca te inalta sau munca te face om, oricum, idei de genul ca munca e ceva foarte bun. Voi credeti prostia asta? Adica e asa fain sa muncesti ca un sclav imaginandu-ti ca-ti place ceea ce faci doar fiindca iti asigura painea?

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Munca ne-a transformat din animale in oameni, este practic singurul atribut care ne deosebeste de animale.
Nu iti imaginezi ca iti place ce faci decat daca esti foarte ghinionist. Altfel, in general, gasesti satisfactii si bucurii in orice munca, fiindca vezi rezultatele.

| Shammal a răspuns:

Din perspectiva mea tot ce faci o faci din placere si pasiune pentru lucrul respectiv insa suntem intr-o perioada de tranzitie si nu toti vad acea cale prin care pot avea un venit din pasiunea lor.

| RAY a răspuns:

Logic ca cred dupa ce am ascultat paraziti, bug mafia m-am trezit la realitate

| neutrino a răspuns:

A munci, in sensul de a avea un serviciu, este ceva bun: te ajuta sa traiesti, de azi pe maine. In aceste conditii, nu mai ai timp sa faci bani! Concluzia o tragi singur!

| T0T a răspuns:

Unora chiar le place ceea ce fac spre mirarea ta.

| Radu284 a răspuns:

Atata timp cat faci ceva folositor societatii, e bine. Nu esti sclav daca muncesti pe bani, voluntar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista si oameni care castiga bani facand ce le place. Sper ca nu ti-am dat universul peste cap. Nu ca ar fi greu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca castigi la lotto? Atunci nu esti om?

| ribak a răspuns:

Eu gandesc la fel ca tine. Dar nu toata stie sa faca bani din pasiuni sau afaceri. Asa ca mai munceste decat sa nu faca nimic.

| ribak a răspuns (pentru ribak):

Nu toata lumea*

| Shammal a răspuns (pentru ribak):

Ma tot uitam de ce ai completat laughing citisem nu toata lumea desi "lumea" nu era acolo tongue

| ribak a răspuns (pentru Shammal):

Uneori se intelege de la sine big grin

Întrebări similare