Totul evoluează, printre care și Universul. Timpul e dedicat evoluării. Dacă totul a fost creat atunci de ce tot ceea ce ne înconjoară continuă să se dezvolte/evolueze?
Si de ce exista universul? Dezvoltarea/evolutia nu demonstreaza existenta sau inexistenta unei forte supranaturale (Retine! N-am zis Dumnezeu.). Totusi! Ca sa existe Universul trebuie o forta supranaturala. Altfel inteligenta noastra nu-i poate demonstra aparitia. Din nimic nu se poate face ceva.
"Ca să existe universul trebuie o forță supranaturală."
Universul există pentru că Dumnezeu și mentalitate de România Mare.
Raspunsul tau n-are nici o logica. Deci exprimarea ta libera va fi blocata intru-cat este greoaie si fara esenta.
Intrebarile tale se anihileaza reciproc.
Raspunsul tau se anihileaza singur sau erai beat. N-am pus nici o intrebare. Mai mult in ambele intrebari eu vorbesc de o forta supranaturala. Nu vad care-i contradictia. Poate beat fiind n-ai citit bine raspunsurile.
Nu sunt atât de pripit să dau un răspuns exact. Mi se pare chiar puțină inconștiență să faci asta. Știința este definită de lucrurile observabile iar ceea ce se întâmplă în intervale de milioane de ani nu mi se pare a face parte din lucrurile observabile, deci e teoria lui Darwin care este o posibilitate, dar pentru mine departe de a fi certitudine.
Nu trebuie sa uitam nici de Alfred Russel Wallace, care a depus eforturi inimaginabile in sprijinul teoriei evolutiei, si chiar a enuntat-o independent de Darwin. Si-a petrecut o mare parte din viata prin Amazonia si Indonezia, in conditii extrem de grele, si a contribuit enorm de mult la studierea speciilor din acele regiuni. Si apoi mai sunt toti ceilalti oameni de stiinta contemporani cu Darwin si Wallace, care au avut curajul intr-o epoca foarte conservatoare sa fie de partea dovezilor si a adevarului, expunandu-se astfel antipatiei unei tari intregi, sau chiar unei lumi intregi.
Daca asta este raspunsul tau sincer la intrebarea despre 'aparitia omului', in mod sigur nu respecti evolutionismul acelui pitic(darwin).
Dovezi, te rog. : )
E imposibil sa se "aseze"toate asa, doar dintr-un accident.
Stii care e treaba cu credinta? Ti se ofera alegerea de a crede sau a nu crede.
Daca il vedeai pe Dumnezeu, nu mai era o alegere, pentru ca il vedeai si credeai.
Nu citesc biblia, nu ma duc la biserica, il percep pe Dumnezeul in felul meu.
Bai, s-a enervat batranu' si m-a blocat. A mai băgat si niste greșeli gramaticale, să își păstreze valoarea în mintea mea.
Nu Darwin a creat omul. Darwin a elaborat teoria evoluţiei, pe baza căreia omul este rezultatul selecţiei naturale a unor specii de hominide.
Alta unealta a masoneriei.
Deschide bine ochii va sunt vremurile din urma.
Au trecut doar 2000 de ani de cand mantuitorul nostru a venit pe pamant si on biblie scrie clar :
Si ii va face pe toti sa isi puna semn pe mana dreapta si pe frunte.
Acesta este numarul numelui fiarei, adica 3 de 6.
Uita-te doar sa vezi in America cati siau pus cipul.
Apoi urmeaza Canada, Suedia si altele, o sa vina peste tot acest cancer.
Deschideti ochii si uitati-va la tv sa vedeti cati promoveaza satanismul.
Conunistii si-au facut bine treaba la pitesti. Cauta fenomenul pitesti.
Sunt multe lucruri care ataca credinta oamenilor.
De exemplu la colectiv cand au murit ca jertfa pentru diavol.
Atunci strigau vrem spitale nu catedrale.
De ce a luptat Stefan cel mare sa isi apere credinta.
Ortodoxia este atacata din multe colturi si asta deoarece nu vrea sa jsi schimba invataturile Domnului Nostru Iisus Hristos.
Nu ţi-ai luat pastilele la timp, nu-i aşa?
Masoneria cred ca este cea mai petitca discutie pe care poti sa o ai cu cineva. De aceea am impresia ca nu ai inca nici macar buletin.
AvalohAlyn întreabă: