Credeam ca traiesc in trecut.
Dar citind intrebarea, mi-am dat seama ca nu o fac. Sau sunt in perioada aia "cu viitorul in fata".
Cand ma apuca nostalgia, caut printre obiectele vechi sau alt format de amintiri, si meditez la acele vremuri. Norocul meu e ca imi trece repede, si ma entuziasmez pentru prezent si viitor, cu lucrurile in derulare.
Nici eu n-am nevasta si copii, diferenta este ca eu am crezut ca imi doresc...Si m-am cam razgandit.
M-as plimba cu Dacia, ca tot m-ai trimis in trecut.
Nu e în regulă să trăiești în trecut. S-a dus, iar dacă erai altfel atunci acum erai altul și chiar nu ai de unde ști dacă asta era de bine.
Mai important, cred eu, e să nu mai ai regrete de acum încolo. Poate ai nevoie de anumite schimbări în viața ta, încearcă, niciodată nu e prea târziu ^^
Clar puteam face alegeri mai bune în trecut, dar ele m-au adus aici și m-au făcut cine sunt acum.
Dacă ma cuprinde nostalgia ascult muzică și mă plimb sau mă culc depinde cât e ora
Mie mi se pare ca esti liber. Te constrange cineva sau ceva sa faci un anumit lucru? Lasand la o parte situatia materiala, banii. Ai vreo responsabilitate?
Nu ma constrange nimeni, doar cateva probleme de sanatate.
Responsabilitate am fata de Dz. Altele nu am.
La faza cu problemele de sanatate depinde cum te gandesti la ele.
Muncă muzică sawurma cu usturoi ăștia 3 nu te vor trăda nu te vor vinde nu vor fi falsi Niciodată nu te vor dezamagi Niciodată vorbesc la modul cel mai serios
Tine in primul rand la tine. Apreciaza-te mai mult.
Si cum spuneai, incearca sa traiesti in prezent. Bucura-te de prezent. Nu regreata nimic - gandeste-te ca ai luat cele mai bune decizii la vremea respectiva.
4b întreabă: