| troleibuz a întrebat:

Aveti momente cand constientizati brusc ca intr-o zi o sa muriti? Cum treceti peste ele cat mai repede?

11 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Da, aveam, la 7 ani. Acum nu mai am timp să mă gândesc.

| gabicoo a răspuns:

Cu vodka!

| Theo94 a răspuns:

Moartea (de batranete) e ceva natural, nu imi este frica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am momente din astea când realizez cât de scurta e viața și va veni vremea când nu o sa mai exist. Apoi încep sa ma gândesc cât de super ar fi sa exista reîncarnare. Și cum ar fi sa ma nasc iar, fără sa știu ca am mai trăit o viața. Apoi continui sa sper și sa mi doresc sa exista viața după moarte și nu sa murim pur și simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea mă gândesc la moarte. Gândesc că mai e mult până acolo. Din fericire.

| Teffan a răspuns:

Se cheama constiinta mortii.Este foarte utila pentru anihilarea momentana a ego-ului si destul de terifianta, dar, da, am momente de genul.
Trec peste ele prin revenirea brusca si constienta la placerile lumesti.Niciunul dintre noi nu cred ca este prea terorizat de gandul asta precum a fost Cioran.
, Totusi, "totul este desertaciune".

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Ideea este urmatoarea,si anume ca noi trebuie sa fim recunoscatori, ca in fiecare zi noi ne deschidem ochii dimineata, in fiecare zi noi avem cate un nou inceput de a ne bucura de viata, moartea vine oricand, nu te intreaba.In legatura cu intrebarea ta, sincera sa fiu nu ma gandesc deloc la asta, doar ma bucur de ceea ce imi ofera viata, si bune si rele.De murit, toti murim mai devreme sau mai tarziu, dar cel mai bine este sa nu ne gandim la cand va veni momentul.Multa sanatate!

| Nume6 a răspuns:

Nu am momente din astea pentru ca nu mi-e teama de moarte si nici nu imi pasa ca o sa mor candva

| lifit a răspuns:

Ma doare-n p*** daca mor sau nu. Doar omului slab ii este frica de moarte

| Vanessika a răspuns:

Da, des mi se întâmplă. Mă gândesc că, într-adevăr, într-o zi o să mor, dar în celelalte voi trăi. O singură viață avem, iar dacă o trăim așa cum trebuie, nu ne va mai fi frică de ce va urma.

| Alexandra2383 a răspuns:

Buna! Da,mi se intampla des. In special persoanele cu anxietate pot avea asemenea ganduri,dar nu numai. Pentru mine nu a fost usor sa scap de acest gand care,sincera sa fiu m-a cam frustrat multa vreme, insa cu timpul am inceput sa mi dau seama ca, pana la urma asta este viata, nu suntem nemuritori, important este sa ne traim viata asa cum ne dorim si asa cum ne place pentru nu a avea regrete ca n-am facut ceea ce ne-am dorit big grin