Probabil te referi la "flow state", acea stare cand esti atat de concentrat la ceva in cat poate pica si o bomba langa tine si nu te deranjează. Este o abilitate pe care o avem cu totii dar multi nu stiu cum sa o acceseze, este folositor sa iti creezi o ancora pentru acea stare(NLP) sau daca nu ai una deja inconstient.
Dacă reușești aceasta spontan, concentrându-te la ceva concret, încearcă să te concentrezi pe nimic, o să ai niște suprize.
Mamamamma cuum?
Ce?
Cred ca am vrut sa zic: mama mama mama, ce misto! cum reusesti?
Nu știu.
Să-mi put una dac-am înțeles mai mult de 2% din ceea ce ai vrut să exflici că ți se întîmflă. Străduiește-te să ai mai multă logică în ceea ce vrei să exfrimi frin text fentru că deocamdată chiar suni ca un schizoprenic.
Sa-mi put una de am inteles ce ai scris
Mi se intampla si mie de multe ori. adica cand ma uit la un serial care imi place sa ma joc jocuri pe tel si pe laptop, parca as fi captiva acolo si vad in detaliat lucruri.
Daca ti s-a intamplat tie si mie atunci poate li se intampla si altora.
E bine ca tie ti se intampla o data la nushh cat timp dar mie in fiecare zi sunt preocupata de ceva eu zic ca corpul meu este nesanatos la fel si mintea *minteala *
Ti se intampla de multe ori sa ai gaduri negative scunfundat de tot in acele ganduri nu d-au exemplu dar atunci crezi ca nimeni nu gandeste ca tine etc?! mie de multe ori dar zic ca multi avem alte probleme pe cap and more problems and dificullts
Noapte buna!
La fel, dar incerc sa pun accentul pe pozitiv pentru ca atragi ceea ce gandesti. aia e minteala. e in noi