| sdfsfsdfsdfsdf a întrebat:

Aveti momente rare in care va preocupa o actiune atat de tare ( o actiune precum desenat, scris de mana, mesaj pe tel, uitat la tv la un film care te prinde in actiunea sa, uitat la un profesor si in acelasi timp sa ai o atentie incredibila la ce vb), sunteti foarte focusat pe acel ceva pe care il faceti ( mie mi se intampla 1- 2 ori pe luna uneori o data la un an ) si nu va luati ochii de la acel lucru incat campul vizual se schimba vazand lucrurile din retrospectiva cu o atentie sporita, parca lucrurile se indeparteaza putin si vezi in detaliu orice, in orice directie te uiti esti focusat in acea directie si parca dai totul pentru a determina si a rupe in gnduri ceea la ce te uiti? Cuvantul mai potrivit ar fi zona, de obicei dureaza intre 30 de sec si 5-7 min) de obicei terminandu-se nu imediat dupa ce termini acea actiune ci la ceva timp dupa cam 1 min. Nu, nu ma refer la cand te uiti in gol, de fapt este exact opusul. Nu o poti controla vine de la sine de obicei, de aceea incerc sa profit si sa ma bucur de ea cat mai mult.

Va promit ca nu sunt nebun, sunt foarte normal.

Am intrebat prietenii acelasi lucru si faceau misto.

Nu sunt genu care se crede supra natural sau sa cred ca existenta sa este cruciala pe pamant.

Sunt sigur ca este o explicatie rationala, dar vreau sa stiu daca sunt singur sau nu. Am 17 ani

Răspuns Câştigător
| Foame a răspuns:

Probabil te referi la "flow state", acea stare cand esti atat de concentrat la ceva in cat poate pica si o bomba langa tine si nu te deranjează. Este o abilitate pe care o avem cu totii dar multi nu stiu cum sa o acceseze, este folositor sa iti creezi o ancora pentru acea stare(NLP) sau daca nu ai una deja inconstient.

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă reușești aceasta spontan, concentrându-te la ceva concret, încearcă să te concentrezi pe nimic, o să ai niște suprize.

| Catrice a răspuns:

Mi se întâmplea in fiecare zi pentru cel puțin o jumătate de ora rolling on the floor

| sdfsfsdfsdfsdf explică (pentru Catrice):

Mamamamma cuum?

| Catrice a răspuns (pentru sdfsfsdfsdfsdf):

Ce?

| sdfsfsdfsdfsdf explică (pentru Catrice):

Cred ca am vrut sa zic: mama mama mama, ce misto! cum reusesti?

| Catrice a răspuns (pentru sdfsfsdfsdfsdf):

Nu știu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi s-a întâmplat și mie și știu despre ce vorbești în comparație cu utilizatorul de mai sus

| Nătărău a răspuns:

Să-mi put una dac-am înțeles mai mult de 2% din ceea ce ai vrut să exflici că ți se întîmflă. Străduiește-te să ai mai multă logică în ceea ce vrei să exfrimi frin text fentru că deocamdată chiar suni ca un schizoprenic.

| sdfsfsdfsdfsdf explică (pentru Nătărău):

Sa-mi put una de am inteles ce ai scris

| AlexaGamer a răspuns:

Mi se intampla si mie de multe ori. adica cand ma uit la un serial care imi place sa ma joc jocuri pe tel si pe laptop, parca as fi captiva acolo si vad in detaliat lucruri.

Daca ti s-a intamplat tie si mie atunci poate li se intampla si altora.

E bine ca tie ti se intampla o data la nushh cat timp dar mie in fiecare zi sunt preocupata de ceva eu zic ca corpul meu este nesanatos la fel si mintea *minteala laughing*

Ti se intampla de multe ori sa ai gaduri negative scunfundat de tot in acele ganduri nu d-au exemplu dar atunci crezi ca nimeni nu gandeste ca tine etc?! mie de multe ori dar zic ca multi avem alte probleme pe cap and more problems and dificullts

Noapte buna!

| sdfsfsdfsdfsdf explică (pentru AlexaGamer):

La fel, dar incerc sa pun accentul pe pozitiv pentru ca atragi ceea ce gandesti. aia e minteala. e in noi happy

| Raymonte a răspuns:

Pai atata timp cat ai pasiune in ceea ce faci se intampla la oricine