Sociopatii se numesc sociopati pentru ca se integreaza perfect in mediul inconjurator desi au o psihoza. Deci sunt ca niste psihopati "invizibili". Asadar e greu sa recunosti daca ai un apropiat sociopat. Ar trebui sa fii un psiholog al naibii de bun. Sau Cal Lightman din Lie to me
Am un amic care are "darul" asta de a enerva oamenii fara motiv si de a-i pune in situatii penibile doar cu scopul distractiei. Oameni de nimic care pe fata iti sunt prieteni iar pe la spate te sapa si te vorbesc, au un tupeu nesimtit si te mint cu foarte mare usurinta. Daca ai prieteni sociopati(in general ) scapa de ei pentru. ca prima oara cand ai dat de greu te-au si lasat.
hai ca am citit ceva tare amuzant, imi plac astia care dau definitii fara sa stie cu ce se mananca un socipat.Sociopatul e o forma antisociala de respingere a valorilor unei societi percepute gresit, idi...ma suspenda astia, a?!
Ok, of course ca am astfel de "prieteni", doar cei mai multi dintre ei au la baza tulburarilor psihice cauze urbane(eu fiind si eu dintr-un oras), bolile luate de prin canalizari in copilarie, agitatia oraselor mari care-ti afecteaza nivelul la care poti socializa fara frustrari sau alte tulburari de perceptie.
In cazul in care vrei sa cresti un copil, il duci intr-un mediu favorabil, armonios, nu alegi centrul orasului(ca acolo sta toata idiotimea).
Nu prea ai ce sa le faci ca sa-i atragi de partea ta si sa-ti fie prieteni buni, trebuie sa te pregatesti oricand sa-i pierzi pentru ca sunt foarte instabili iar cei adulti nu prefera acelasi mediu inconjurator cu persoane ce ii pot recunoaste pe strada, tot timpul vor fugi de ceva, de rautatea altora sau de greselile care le fac si nu le pot suporta.
NICOLETANICO04 întreabă:
lizz23 întreabă:
changedmind întreabă:
anonim_4396 întreabă: