| Purec a întrebat:

Avortul este o crima? cu argumente va rog

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Da. O crima si un pacat, ucigandu-ti propriul prunc.
Mai multe detalii despre strigatul mut vei afla ce simte pruncul in timpul avortului (asta numai daca ai inima tare sa citesti si sa te uiti la clip) http://strigatulmut.ro/

37 răspunsuri:
| Nuvăsufăr a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba este. Doar vorbim aici de forme de viaţă nenăscute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Este ceva genetic

| scarharo a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Pentru ca ovulul nu e o celula "intreaga", este o celula a mamei. Spermatozoidul e o celula a tatalui. Dar celula-ou, rezultata din unirea lor e celula copilului, deci nu poti sa spui ca un ovul pierdut breprezinta o crima.

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru scarharo):

De aceea Biblia şi Biserica creştină consideră păcat masturbarea atât la femei cât şi la bărbaţI? Pentru că a ucide spermatozoizi şi ovule nu e păcat?
Aceeaşi Biblie şi Biserică care consideră păcat avortul.
Hai dă-ţi foc cu extinctorul că numai ai pe unde ăs scoţi cămaşa acum.

| scarharo a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

N-are nicio legaturs. Masurbarea e un pacat deoarece te lasi intr-o ispita, iar chestiile pe care ti le imaginezi iti raman in minte si poti fi foarte usor manipulat. Parctic esti prizonier in propria minte.
Si asta cu masturbareaare si un rezultat psihologic. Daca ai aceasta practica in mod regulat ajungi sa te gandesti tot timpul la asta, ceea ce se reflecta in comportamentu tau si in felul cum vorbesto (mai degraba despre ce vorbesti) etc.
Cat despre partea u extinctorul, nu ca mi-ar fi frica sa mor, deoarece exista posibilitatea sa inrtu in Rai, unde o sa am o viata mai buna, dar mai am multe de facut in viata asta.

| dexter7 a răspuns:

Din punct de vedere moral si religios pruncul are un suflet chiar din pantecele mamei lui. Avortul inseamna uciderea unei fiinte ce nu se poate apara si nu este aparat nici chiar de mama lui care ar trebui sa il protejeze chiar cu pretul vietii lui. Tu ca om ai avea nebunia asta in tine de a iti ucide propriul tau copil?

Întrebări similare