Buna!
De obicei, nu traiesc mult. Ma gandesc ca nu are sens si ca nu poate cara cadavrul peste tot.
Daca au acelasi creier, iar inima unuia dintre ei cedeaza ma gandesc ca celalalt v-a intra in moarte clinica, din moment ce creierul nu v-a mai merge, nu cred ca poate merge doar pe jumatate.
http://www.bioetica.ro/bioetica/ie2/info.jsp?item=9972&node=1515
Mai citeste caazuri daca nu le-ai citit. Bafta!
Depinde...cred ca ori mor amandoi ori se face operatie de separare. Daca au in comun tesut cerebral sau vase de sange, e o operatie destul de grea. Ar fi mai bine sa fie separati inainte sa moara unul din ei.
Sunt operati pentru a-l salva pe celalalt,dar de obicei, daca fiecare copil ar creier si nu au amandoi acelasi creier, sunt operati inainte de se intampla acest lucru.
Pai cred ca atunci vor muri amandoi cred eu.pentru ca creierul va muri si el odata cu geamanul ''ghinionist''...deci prin urmare nici al doilea nu ar mai trai(asa cred eu ). poate afli mai multe. Bafta!
Cred ca depinde de cat de unite le sunt capetele. Daca creierele lor sunt independente, cred ca cel ramas in viata ar avea neplaceri fizice mari, dar ar supravietui (drept ca nu se stie cum ar supravietui operatiei de indepartare a corpului mort). Daca insa creierele lor sunt interdependente, cred ca moartea unuia provoaca neaparat si moartea celuilalt.