| SaveTheNature a întrebat:

Barbatii care isi pun partenera, sotia, iubita, etc la avort sunt:
-iresponsabili,
-lasi
-fricosi
-rai
-criminali
Femeile care fac avort sunt aceeasi textura.
Am dreptate sau ma contraziceti?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Afirmatiile sunt adevarate, total ori partial, dupa caz. Eu sunt categoric impotriva avortului, cu unele exceptii, respectiv sarcina provenita dintr-un viol ori care pune in pericol grav sanatatea femeii sau copilul s-ar naste cu grave deficiente fizice ori psihice.
Numai bine!

29 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dupa parerea mea, in aceasta chestiune, nu are nici o importanta sistemul. Sa stii ca am avut aceeasi parere si atunci, ca si acum, desi eram contra D.770/1966 privind interzicerea avortului.

| SaveTheNature explică (pentru Ioandelasal):

Daca preferi sa sustii crima decat casele de copii si adoptia, nu ai decat, eu nu te voi sustine.Nimeni nu are drept sa ia vieti.Nici macar lasii care au facut sex, si vor sa arunce un copil facut macel de catre doctori.la gunoi, la veceu sau pe foc.Mi-e greata.

| Ioandelasal a răspuns (pentru SaveTheNature):

Am puternica impresie ca nu mi-ai citit primul raspuns, unde spuneam ca sunt categoric contra avortului. De altfel mi-am mai exprimat aceasta pozitie si la alte postari privind avortul.

| SaveTheNature explică (pentru Ioandelasal):

Scuze,cred ca intrebarea era formulata pentru alticineva.

Răspuns utilizator avertizat
| mgtow a răspuns:

Depinde de caz, daca a fost violata si nu-si doreste acel copil atunci nu ai motive s-o condamni. Uite si o melodie care ti-o dedic: http://www.youtube.com/watch?v=EhdIFtqsgtg&feature=related

| unu a răspuns:

Esti poponar

| baru a răspuns:

Sall. Cine suntem noi sa judecam pe altii? Cine suntem noi, sa jignim asa cun consideram noi, dupa toanele si atitudinea noastra? Consider ca este bine ca anumite probleme sa nu le comentam. Nu cred ca noi suntem in masura. Toti avem o anumita parere, dar in in decursul timpului s-a vazut ca acele lucruei care pareau rele de fapt acum sunt bune. Deci: Sa lasam intregul sa hotatreasca calea. Legat de intrebarea ta, motivele pot fi multiple si ca atare nu pot sa-mi dau cu parerea. Pa!

| marianaana a răspuns (pentru baru):

Ai dreptate.nu putem sa judecam doar asa ca nu avem altceva mai bun de facut...nici eu personal nu sunt de acord cu avortul.dar,fiecare caz e diferit. poate o femeie nu-si poate iubi copilul care este urmarea unui viol, poate nu poate fi capabila sa-l creasca, poate...prea multi de 'poate'.in orice caz, fiecare isi stie situatia proprie si nici o alta persoana nu-i poate judeaca decizia!

| baru a răspuns (pentru marianaana):

In cazul nostru nu se pune problema, cine are si cine nu dreptate. Dar, sunt discutii foarte grele, foarte complexe mai ales cand vine vorba de a ne da cu parerea. Fiecare avort fiecare divort, fiecare parasire are un adevar. Este foarte greu sa raspunzi la intrebarea ta. Ma bucur, trebuie sa recunosc ca mai exista si asa oameni ca tine pe acest, TPU. Multumesc.

| SaveTheNature explică (pentru baru):

Nu exista scuze, exista lasitate.

| baru a răspuns (pentru SaveTheNature):

In A M se spune: Decat sa deschizi un comflict cu cineva, mai bine aplaneaza situatia!

| SaveTheNature explică (pentru baru):

Punct.

| baru a răspuns (pentru baru):

Scuze!

| SaveTheNature explică:

Exista o sumedenie de solutii perfecte, decat crima.De exemplu oferirea spre adoptie unor oameni care isi doresc copiii si nu pot avea,, si sunt foarte multe solutii mult mai convenabile decat uciderea lui. Unde e ratiunea ta?

| SaveTheNature explică:

Nu am zis ca cei care fac copii si ii arunca in strada sunt ok, sunt exact ca cei care avorteaza. Dupa 18 ani te poti descurca in viata atat timp cat ti s-a dat o educatie.
Exista foarte multi doritori de copii, astfel incat pe strada ar mai exista 0 copii abandonati.Procedurile erau greoaie,pentru ca era nevoie de acordul parinitilor, si respectiv a neamurilor, pewntru adoptia copilului.Acum e foarte usor,de cand s-a votat noua lege. Daca dai semnatura ti-l ia o familie imdediat, daca nu dai semnatura dupa un an de la abandon, copilul devine adoptabil!

| nyko06 a răspuns:

Da ai dreptate, la multi nu le pasa sau nu-i intereseaza daca partenera lor ramane gravida si zic foarte usor nu ma intereseaza faci avort si gata, fata se protezaja, dar daca ia antibiotice se anuleaza protectia sau scade foarte mult si atunci e vina lui, responsabilitatea si inconstienta e de ambele parti. Daca fata se protejeaza dar efectul scade in situatia cu care am dat exemplu e vina baiatului si oricum ar trebui sa se foloseasca prezervativul e cel mai sigur din toate puctele de vedere.

| SaveTheNature explică (pentru nyko06):

Cand femeia ramane insarcinata, este doar vina baiatului(parerea mea.sunt baiat)

| nyko06 a răspuns (pentru SaveTheNature):

Ei vor sa nu aiba nici o grija, nu-i intereseaza daca partenera remane gravida si nu-si asuma vina si nici responsabilitatea.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt total de acord!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce postare aiurea... Sa ai dreptate in... ce? Ce vrei sa spui?
P.S. Invata sa expui, apoi asteapta reactiilewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate naturale.din pacate ne dam seama de abia dupa ce am facut prostia.

| InuIo a răspuns:

Nu te contrazic. Si femeile ar fi trebuit sa se gandeasca inainte la consecinte si daca totusi s-a intamplat sa pastreze sarcina. Deci prin urmare nici unul nu are nici o scuza.

| sweetgirl21 a răspuns:

Nu cred ca suntem noi in masura sa decidem ce sa facem cu viata unui om, aici ma refer la copil. sunt anti avort, iar cei care gandesc altfel sunt criminali constienti. nu stiu cum poti traii cu constiinta impacata dupa un avort. barbatii sunt intotdeauna mai iresponsabili si nu cred ca privesc lucrurile ca o femeie in cazul asta.

| brokenwing a răspuns:

Cred ca e o decizie pe care doar persoana in cauza o poate lua si n-ar trebui judecata. fiecare stie mai bine motivele pentru care o face. nu sunt de acord cu avortul, dar ar trebui sa fie o decizie informata, nu pentru ca asa ii zice prietenul/amantul/sotul sau oricine altcineva.

| Chetuca a răspuns:

Nu sunt barbati!