Humans aren't nice. Be like me. Be dead. Be a hybrid. I'm an wolf and snake hybrid. Humans are stupid. :3
"Fi un om bun". Trebuie să le dai tuturor câte o bâtă după ceafă. See the sarcasm
Parerea mea personala,eu personal apreciez un om sincer,serios,civilizat avand o gandire rationala,matur,care nu jigneste,nu e fals, ipocrit da vezi tu mady cu toti purtam masti, ipocrizia ne defineste, a fi bun cu toti mereu vei fi luat de fraier, multi isi vor bate joc de tine daca esti sincer cu ei, nice man = a purta o masca si atat
nu poti fi pe placul tuturor pentru ca lumea e plina de besti fara pic de bunatate
Daca faci tuturor pe plac nu esti nice, ca facandu-i unuia bine ii faci rau altuia.
)
De ce nu poti face unuia bine, si doar atat, fara sa-i faci rau altuia?
De unde e teoria asta cu, daca faci bine unuia, cineva o sa sufere?
Pentru ca pentru a pune intr-o parte trebuie sa iei de undeva.
Nu,nu e adevarat.
Poti sa faci bine daca vrei, fara sa faci rau.
In primul rand respectati pe cei care te respecta, fi buna cu cei care sunt buni cu tine, selecteaza persoanele din jurul tau cu ratiune, vorba aia a fi om e lucru mare sa stii, daca incerci sa fi pe placul altora nu isi traiesti viata parerea mea, nu poti fi bun cu toata lumea asa ceva nu exista, vezi filozofi ca buddha nici el nu a putut fi bun cu toata lumea
Imi e greu sa cred ca cineva nu poate sa inteleaga ceva asa simplu
Esti fenomenala...
Poate tu nu analizezi ce faci sau ce vezi in jur. De exemplu un grup lucra ceva si o persoana verifica ce a lucrat grupul, dar ca sa fie "buna", persoana ascundea sefilor greselile gasite. La un alt control sefii erau trasi la raspundere, eventual pierdeau bani, mult mai multi decat daca acea persoana nu era "buna". Se putea ajunge chiar la inchiderea firmei si asa ramaneau fara job x persoane.
Una e SA CREZI ca faci un bine (intentie buna dar fapta gresita), si alta e sa IL FACI(intentie buna, fapta buna). Daca dau o paine unui boschetar, ce rau fac?
Nu dai tuturor boschetarilor, si cei care nu primesc se simt mai discriminati decat se simt deja; nu cred ca iti permiti sa-i hranesti pe toti.
Daca nu imi placi si nu iti arat, o sa crezi ca imi placi, iar cand o sa ma satur de credinta ta o sa iti spun, apoi sa postezi peste tot "oamenii sunt falsi, weee". Un om fals nu e nice.
Vreau sa va arat ca nu exista nice, dragut, bun... , si ca cei care nu iti par asa nu sunt de condamnat. Asta nu inseamna ca trebuie sa cazi in cealalta extrema, sa rapesti, bati, omori, violezi.
Da, nu exista. Nice e perceptie, cum e bine si rau. Daca tie ti se pare nice ceva, altuia i se poate parea fix opusul.
Aberezi,am incercat sa iti explic, si ma mir ca nu intelegi, adica, nu stiu, ce e cu tine?
Nu intelegi tu. Oky, e nice sa dai o paine unui boschetar, daca iti permiti, altfel nu-i nice pentru tine, ca rabzi foame. Daca esti nice o data si ne-nice de 10 ori, esti un om ne-nice. Sunt mai multe situatii in care bine pentru tine inseamna rau pentru altii, si invers. Daca intr-un caz binele tau e bine si pentru unii, analizand tot ce e in jur, o sa vezi ca e rau pentru altii.
anonim_4396 întreabă: