anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bisexualii au gene sexuale feminine si masculine in egala masura? Sau sunt bisexuali pentru a-si dubla sansele la companie sambata seara, dupa cum spunea Woody Allen?

Răspuns Câştigător
| Dreamer a răspuns:

A doua varianta....desi eu cred ca pur si simplu nu sunt mofturosi, fiind genul de oameni care se excita cand vad si o gaura de covrig.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Bisexuali suntem cu toti uni mai mult alti mai putin, rudele noastre cele mai apropiate genetic sunt bisexuale, faza e cu hormonul sexual feminim si masculin care posibil le face sa aiba atracte fata de ambele sexe la fel, sau regiunea din creier care activeaza placerea nu stiu dar cert e ca bisxualitatea e normala in natura si practicata

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Eu nu am nici o atractie pentru femei. Oi fi dereglata la cap happy.

| oprescudorin11 a răspuns:

Bisexualii sunt cu starea sexuala perfecta. Adica cromozomii sunt clar XX, daca e femeie si XY, daca e barbat. Acuma, sigur exista, o tendinta cam la toti, in mai mare sau mica masura, spre deviatii.Aici inca nu s-a gasit cauza. Woody Allen glumeste desigur, referindu-se la companie. Asa putem sa mergem mai departe, foarte departe; sa ne multumim ca ne jucam cu o capra, poate chiar cu un gandac de bucatarie, cand suntem singuri.(sambata seara), sau chiar sa ne uitam cu dragoste la un microb ( la microscop), sau chiar cu un virus de S.I.D.A., daca chiar ne plictisim 3 sambete sau duminici la rand.
Daca suntem isteti, putem gasi o capra (daca esti baiat ) sau chiar un caine (dog german). Am vazut si cazuri de astea.

| anonim_4396 explică (pentru oprescudorin11):

Are hombre capre daca esti interesat.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai nu sunt eu interesat. Dar am vazut la voi ca nu va mai plac femeile.M-am gandit sa va ofer si alte solutii, daca ati optat pentru homoxexualitate. Chiar as dori sa va vad fericiti. De aceea v-am propus si alte variante.Credeti ca Biserica va fi asa de vehement impotriva caprelor?

| anonim_4396 explică (pentru oprescudorin11):

Eu sunt femeie mai, e normal sa nu-mi placa femeile.nici sa nu te gandesti sa-mi oferi un tap.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aici, fosta mea nevasta doarme in pat cu un caine mare, obiectul este superb. E un Dog german (caine lup, in limbaj popular).E foarte multumita de el. Tapul nu are performante. De aia nu ma bag.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Valabila este partea a II-a (la femei). La barbati e o problema hormonala.

| IustinDiac a răspuns:

Conteaza doar stimulii indiferent sursa lor. Conteaza orice beneficiu indiferent sursa si modalitatea de obtinere. In functie de educatie unii fac diferenta in functie de sursa si modalitatea de obtinere si altii nu fac. Nu tine de gene ci exclusiv de educatie. Astfel violatorii obtin stimuli indiferent de modalitatea de obtinere in timp ce bisexualii ii obtin indiferent de sursa.

Întrebări similare