| wdexwjmwd a întrebat:

Bogatia materiala sau cea spirituala?
Care este mai valoroasa si de ce?

16 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Bogatia spirituală și sărăcie lucie materială, nu este bună.

| Shammal a răspuns:

Daca esti cu adevarat spiritual esti constient(a) de cea ce esti vei avea material vorbind tot ce ai nevoie atunci cand ai nevoie; materia este plastilina spiritului intr-un sens

| Rapplex a răspuns:

In societatea actuala, cea materiala.Doar cu bogatie spirituala nu-ti asiguri hrana, locuinta si alte lucruri vitale.

| Wehrmacht a răspuns:

Nu va inteleg! Este o regula sa nu le ai pe amandoua? Faceti din tantar armasar. Daca esti bogat inseamna ca nu esti fericit? Asta e o tampenie pe care o vezi in filme/desene si care vrea sa spuna ca nu banii sunt pe locul 1, nu ca daca ai bani esti forever alone sau invers.
Eu consider ca e mai valoroasa...pai depinde in ce mod esti. Poate azi iti spui ca nu iti mai pasa de bani, si maine ca vrei toti banii din lume.Amandoua sunt pe locul 1.

Mie nu imi pasa de chestii cum ar fi faptele bune, sau cum a zis Mihutzu cu "faptele cu care vom sta in fara lui" dz.Nu cred ca exista dz/Lucifer sau alti zeii dar chiar daca ar exista nu mi-ar pasa.Nu mi-ar pasa ca nu ajung in rai.Mi-ar pasa sa fiu bine mersi aici.]
Chiar daca e doar o bucata de plastic/hartie ce dracu' o fi tot banii iti conduc viata(tristul adevar...)a.Am vazut asta si ce spun acum pe 9gag.Incearca sa pleci undeva, incearca sa faci ceva ce ti-ai dorit mereu sa faci si o sa vezi ca o sa fi oprit de lipsa banilor.Cel mai bine e sa le ai pe amandoua.Sau poti doar bani daca vrei curve.Sunt doua locuri unul fericirea spirituala cum ai spus si al doilea banii epntru ca costa bani.Nu poti sa ii lasi pe locul 2(ultimul) pentru ca mai tarziu o sa vezi ca in timp ce iti cauti fericirea spirituala care are nevoie si ea de bani, ramai fara ei, si daca ai ramas fara bani esti terminat daca nu ai de unde sa mai iei.Si cei care cer de 10 ori mai mult inapoi nu sunt o metoda de a scapa de saracie.

| oliviaaa a răspuns:

Ca si toti care au raspuns eu aleg pe cea spirituaala este mai importanta cel putin pentru mine, nu conteaza frumos bagat sarac urit sau nevinovat esti conteaza ce ai in tine ceea ce se ascunde inauntrului inimii ceea ce iti aduce fericire si ceea ce nu te va impiedica sau dezamagi vreodata sper ca te-am ajutat multumesc

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea spirituala, si depinde in ce sens o iei. Daca te referi la cultura, e buna si aia, dar adevarata bogatie spirituala sunt faptele bune, respectiv rele cu care vom sta in fata lui Dumnezeu mai devreme sau mai tarziu. Ce e lumesc nu conteaza in privinta asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spirituala. Nu mai dai 2 bani pe cea materiala cand o ai pe cealalta, pe cand daca o ai pe aia materiala vrei in continuare tot mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca omul ar fi cu adevarat nevoit sa aleaga, din opinia mea corect ar fi cea spirituala pentru ca-ti ofera avataje ce nu le poti dobandi usor si care-ti redau pacea interioara.Dar DA eu merg ca este mai valoroasa in ziua de azi tot cea spirituala dar ca sa supravietuiesti in mediul in care traim avem nevoie aman2.happy Dar, doar cu cea materiala nu ai face fata.Anyway, asta e o tema de filozofat dar mi se pare o "strategie" sa intri-n rand cu oamenii avand ca punct comun bogatia materiala si mai presus de ea cea spirituala.

| BellaKiოNana a răspuns:

Cea spirituala, facind fapte bune si vorbind intotdeauna frumos. pentru ca pentru D-zeu nu va conta cit de bogat ai fost cind ai trait pe pamint ci cite fapte bune, si vorbe bune au iesit din gura ta.

| Geass a răspuns:

Vorba lui Shadow100, de ce nu ambele? Mai valoroasa aia spirituala dar nu cu mult deoarece ca sa traiesti normal ai nevoie cam de ambele in aceeasi masura.

| Sensitive a răspuns:

Bogatia spirituala, evident.

| ateu a răspuns:

Materiala,da ce poti sa te hranesti din cea spirituala, sa te imbraci, sasi creezi un viitor, daca e vb de cultura da este nevoie

| Catalinutsa a răspuns:

Amandoua! De amandoua avem nevoie :-x De cea materiala pentru a avea conditii big hug iar cea spirituala pentru a avea incredere in tine kiss

| Fernandoo a răspuns:

Ce nu ai, aia e mai valoroasa.

Întrebări similare