| sseebbii a întrebat:

Bun, sunt clasa 11a si m.am hotarat ca vreau sa aplic la Facultatea de Filozofie la UBB, bun, deci m.am interesat, si am aflat ca trebuie sa dai o scrisoare de motivatie, am inteles ce se cere dar pur si simplu nu imi vin idei cu ce sa completez, mi sa cerut sa "Expun motive care au stat la baza alegerii domeniului acesta", ce idei credeti ca ar trebui sa folosesc, idei cat mai interesante, doar o simpla idee, as putea sa argumentez pe larg, dar nu stiu cum sa incep, va rog eu ajutati.ma,

Răspuns Câştigător
| Hokostbaby a răspuns:

Salut! Daca nu stii ce motive sa expui in scrisoare poate nu e pentru tine Facultatea de Filosofie, poate gresesc. Eu as vorbi despre dorinta de cunoastere care ma framanta zi de zi si despre dorinta de a iesi din tiparul impus de societate-omul cu mentalitate de turma. As avea o intrebare despre ce carti ati citit sau ati avut in programa de clasa a 12-a la filosofie si daca poti sa imi dai si mie lista. Consider ca esti clasa a 12-a sau mai mare daca vrei sa scrii scrisoarea. O zi buna!

| ThePathWalker a răspuns (pentru Hokostbaby):

Filozofia se studiaza in a 12-a, dar trebuie sa te pregatesti din a 11-a pentru intratrea la facultate, deci spune probabil adevarul.

2 răspunsuri:
| sseebbii explică:

Sunt inca clasa a 11a, deci nu stiu ce carti o sa citim, dar la noi la scoala, se invata din clasa 11a filozofia, si multumesc mult pentru ajutor!