| Stallker a întrebat:

Bun TPU.As dori sa aflu daca Terra ar putea sa reziste la un atac extraterestru.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nestiind gradul de civilizatie, forta de care dispun, capacitatea unui eventual atac, decit din inchipuirile unora, nimeni nu poate sti in momentul de fata daca am rezista sau nu unui asemenea atac. Sper sa nu se intimple asta niciodata.Numai bine.

14 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Noi abia punem pe orbita 6 oameni...

| andrei a răspuns:

Un joc de imaginatie.
Merg cu masina pe o autostrada din Germania. Pe marginea drumul se afla un musuroi cu furnici si eu vreau sa distrug musuroiul. Cine castiga?

| RAY a răspuns:

Sa ne uitam in istoria noastra ce am facut noi cand am descoperit ca erau alti prin america de nord = exterminare
Australia = exterminare
de aia oamenii rosi numai exista
e clar ca daca near ataca near extermina asta e evolutia cel mai bine adaptat supravetuieste

| i86e2 a răspuns (pentru RAY):

Oamenii s-au măcelărit între ei din diverse motive, în principal pentru resurse, cred eu. Totuși, extraterestrii ăia capabili să călătorească distanțe interstelare trebuie să fie pașnici, altfel s-ar autodistruge. Nu cred că ar putea să vrea ceva de la noi, probabil sunt la stadiul în care pot să fuzioneze ce elemente vor și pot să teraformeze planete sau să construiască planete artificiale. Ce ar putea să vrea de la noi?

| RAY a răspuns (pentru i86e2):

E doar o ipoteza de-a mea, sunt eu prea darvinist dar nu sa uitam de alturism da poate sunt finte bune intelegatoare, care nu au ce face cu pamantul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai inteligentă întrebare de la această categorielaughinglaughing

| i86e2 a răspuns:

Extratereștrii nu ar avea vreun motiv să ne atace dar dacă ne-ar ataca nu am avea vreo șansă. Dacă pot călători distanțe interstelare, atunci tehnologia lor e mult mai avansată decât a noastră, nu îi putem afecta cu nimic. Bănuiesc că ar avea puterea de a pulveriza complet Pământul.

| RAY a răspuns (pentru i86e2):

Iar uiti de evolutionism

| Shammal a răspuns (pentru i86e2):

Tehnologia nu este un punct forte, o civilizate avansata este cea ce se dezvolta biologic si in constiinta; omul poate modela materia, poate calatori inter-dimensional, avem adn-ul celor mai dezvoltate rase extra=terestre in combinatia adn-ului nostru

| mihaitaLGP a răspuns:

Daca o sa fim vizitati, civilizatia respectiva clar este superioara.
Daca o sa vizitam, noi suntem civilizatia superioara lor.

Se va intampla ce s-a intamplat si cu america cand a fost descoperita de europeni.
Lupta pentru resurse.

| AlExAlExAnDrU a răspuns:

Buna WhiteB0y,as vrea sa iti spun:1. Nu exista extraterestri 2. Daca ar exista oamenii de stinta ar gasi o solutie pentru determinarea acestora

| Wehrmacht a răspuns (pentru AlExAlExAnDrU):

Bai omule, cat de mare e universul, ce te face sa crezi ca nu extraterestrii? Sau te gandesti la omuletii verzi?

| eLPySum a răspuns:

Singurii extraterestri suntem noi laughing. Sincer, imagineaza-ti, daca alte "entitati" vor ajunge pe Terra, inseamna ca ele sunt mult mai dezvoltate intelectual si technologic decat noi. In concluzie, ne-ar strivi ca mustile. Pamantenii de abia au reusit sa ajunga pe Luna cu chiu cu vai... Si nici nu se stie daca e adevarata aselenizarea sau nu...

| Stallker explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsurile date...As vrea sa fie toate castigatoare dar nu pot sry:X