| georgik_8951 a întrebat:

Buna all am revenit cu ceva nou care am descoperit acum 2 zile stiti vam zis acum ceva timp vam intrebat ce se poate petrece cu mine am descoperit ce am un spirit in casa pot comunica cu el doar prin vis el cand e prezent in camera imi da o stare de agitatie mai pe scurt imi este bine si pot cateodata misca unele lucruri doar gandinduma la ele stiu pare ciudat se poate intampla si ceva mai mult? dau FUNDAbig grin

9 răspunsuri:
| Dmesss a răspuns:

Si acum ne bantui tu pe noi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai drace nu mai bea naibii.Nu de alta dar te cam invidiez naibii.

| Kosuchin a răspuns:

Mda, iar pisica mea naste oua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai pana la urma e spirit? spirt sau sprit? se mai fac greseli pentru ca suntem oameni, dar eu tot spre alcool inclin motivul intrebarii.hee hee

| Alphawolf a răspuns:

Eu te cred! Calitatile tale paranormale se vede din aceasta intrebare, ai miscat cuvintele in ea(cu gandul bineinteles) de nu mai intelege omul nimic. Bineinteles ca se poate si mai mult si mai bine, doar ca trebuie sa inveti si sa fii mai atent, asfel vei misca(gandindu-te) lucrurile care trebuie si cum trebuie.

| dexro a răspuns:

Da, dar ai grije sa nu afle toata lumea ca risti sa faca astia experimente pe tine. Mai bine nu mai zici la nimeni...
Funda? big grin

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Da. Se va intampla mai mult, te va musca de cap...da, de capul ala...

| Paulla a răspuns:

Da, se poate intampla ceva mai mult.
S-ar putea sa ajungi la dezintoxicare daca continui asa.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Stai linistit, nu se poate intampala nimic...tot nu au inchis astia magazinele cu etnobotanice? Ai naibii...