Eu cred ca-si bate ceasul joc de tine...dar sti ce? Poarta si tu o clepsidra in loc de ceas si atunci, cu siguranta ca nu o sa mai faci nici o conexiune!
Sa ma anunti cand ajungi la 16:61 sau ceva de genul asta ca atunci e nasol rau! da rau de tot!
sunt coincidente! asta este, este natura umana de a incerca sa facem ordine acolo unde este haos si a incerca sa gasim o logica a lucrurilor!
Si mie mi s-a intamplat, cred ca din cauza rutinei zilnice, cand te plictisesti te uiti la ceas si se intampla sa fie aceeasi ora. Oricum sigur exagerezi daca spui ca de 2saptamani daca te uiti de 5 ori pe zi la ceas sunt aceleasi ore in fiecare zi, e doar imaginatia ta.
E posibil sa te afli intr-un stadiu hipnotic, din cauza ca te uiti prea mult la "pendul"
Hey!
Mie mi se intampla de vreo cateva luni. Exact cum ai scris tu. Prima data credeam ca zici numai de identice dar am vazut ca si tu vezi inversate. 21:21, 15:51( asta chiar des), 14:14, 11:11 etc.
Si eu prima data am cautat pe net, am gasit un site care scria ce inseamna cand te uiti la ore fixe, si le dadea pe fiecare in parte. Nu parea deloc credibil- era legat de relatia cu iubitul- sau de genul.Colegul de langa tine simte ceva pentru tine. Chiar si asa, aproape o saptamana m-am uitat regulat, dar din ce in ce mai putin vedeam orele identince. Nu mai vedeam deloc ore din astea si am renuntat la site. Dupa ceva timp, au inceput iar sa apara pana azi.
Nu ma deranjeaza sa le vad, suna ciudat dar a inceput sa imi placa. Mi se pare ceva foarte tare ca sa te uiti la ceas. 14:14. apoi nu stiu ce faci(nu te mai uiti la ceas in timpul asta) si te intrebi cat o fi ceasul. te uiti si vezi 15:15. haha