| Alexandruuu88 a întrebat:

Buna,am avut si eu un vis mai ciudat,vreau sa stiu semnificatia acestuia (fara mistouri)Am visat ca am fost la o mormantare,si eu am tot vazut ca moarta respectiva e cu gura larg deschisa si respira. Dintr-o data s-a trezit, si a zis ca ce faceti cu mine? Unde ma duceți? Iar preotul(țin sa mentionez ca era preotul de la mine din sat, si decedata )i-a spus pune te inapoi esti decedata, tot a zis ca nu e bine...

Răspuns Câştigător
| emanuela2005 a răspuns:

Te-ai uitat cumva recent la un film horror?
daca da, asta e explicatia.
Daca nu, se poate sa ai constiinta incarcata de ceva ce ti s-a aratat in vis. Iti dau cateva posibilitati:
-Ai iubita? S-ar putea sa fie ea fata din vis( din nume nu mi-am dat seama daca esti fata sa baiat, si daca esti fata poate fi o sora sau verisoara, asta se poate si daca esti baiat)
-Te-ai certat cu preotul? Daca nu cu el, e posibil sa fi facut ceva rau, iar preotul, fiind cel mai apropiat de Dumnezeu a venit in vis pentru a te pune pe ganduri.
-E posibil ca mormantul sa previna o boala sau ceva mai rau al cuiva drag tie, dar nu prea sunt sigura. Nu te speria, poate e doar o frica ascunsa a ta, ce nu e nimic grav, dar ce iti da de inteles ca nu ai de ce te teme.
Cam astea sunt posibilitatile, dar mai poate fi si doar un vis, caci nu trebuie bagate chiar toate visele in seama. Si eu am avut un vis mai demult la fel de funebru, ce era chiar cu mama, dar nu s-a intamplat nimic nici pana azi. Cu toate astea, nu e exclusa niciuna din posibilitatile de mai sus.

7 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Visele pot avea semnificație doar în mintea ta. În realitate, însă, nu semnifica nimic. Dacă ai visat așa și vrei sa afli raspunsuri, sa știi ca doar subconștientul tău le deține.

| seth2016 a răspuns:

Visele au legatura cu tine si cu ce ti se intampla. Uite cateva repere care sa te ajute sa-ti interpretezi visul

De obicei participarea, in vis, la o inmormantare inseamna depasirea unei situatii de viata sau sfarsitul unei relatii.

Mortul simbolizeaza ceva de care vrei sa scapi. De exemplu o trasatura a personalitatii tale pe care vrei sa o schimbi sau sa scapi de ea.

Inmormantarea inseamna sfarsitul a ceva. Preotul poti fi tu care vrei sa pui punct la ceva. Ceva-ul asta insa nu prea vrea sa dispara asa simplu ("dintr-o data s-a trezit").

Preotul simbolizeaza de obicei moralitatea. Dar depinde de trasaturile de personalitate ale preotului din satul tau, poate e unul imoral...

Preotul poate fi constiinta ta morala, o valoare, un principiu al tau. Preotul te ajuta sa depasesti o situatie ("i-a spus pune te inapoi esti decedata").

| KronstadtResurrection a răspuns:

Asta nu-i cine știe ce. Eu am văzut una cu gura larg închisă. big grin

| bustamante a răspuns:

Este posibil sa fi extra sensibila. Poate că are nevoie de ajutor.
Mamaia mea de duce des in visele mamei mele și îi spune că vrea să fie îngropată în România. Totul are legătură. Încearcă să stabilești dacă poți face și alte legături. Dacă nu reușești înseamnă că ți sa adresat ție doar dintr-un anumit motiv. În acel moment erai perceptivă.

| Alexandruuu88 explică (pentru bustamante):

Asta am zis si eu, toate au legatura.La mine in familie au fost niste probleme cu magia neagra.Eu il visez foarte des pe preotul din sat.Si mi s-a mai aratat odata si mi-a zis sa merg la mormant (la bunica mea ) sa arunc coronita de pe cruce.Ghici ce? A fost acolo pusa pe cruce, parca de atunci lucrurile is mai bune...

| AnonimCuDiploma a răspuns:

Salut!
Visele nu au nicio semnificatie, asadar nu-ti fa griji.

| Radu_Costy_1995 a răspuns:

Este doar un coșmar, încearcă să nu te mai gândești la acel vis si încearcă să te rogi înainte de culcare.