Pai portarii cred ca se ocupa cu pazirea intrarii, oamenii de serviciu cu curatenia, soferii conduc masini, managerii coordoneaza activitatile, cercetatorii desfasoara activitati de cercetare, inginerii construiesc vehicule, pilotii le piloteaza, fiecare isi face treaba pentru care au fost platiti. Cum au ajuns acolo? Probabil cu masina personala. Aa, vrei sa intrebi cum au ajuns sa lucreze pentru NASA? Majoritatea probabil au participat la o selectie, dupa care au semnat un contract de munca. Probabil unora li s-a propus direct un contract, dar acestia sunt putini. Meseriile ti le-am insirat deja, daca vrei le repet: portarul are meseria de portar, omul de serviciu are meseria de om de serviciu samd.
Astrofizicieni, ingineri, oameni cu cap. Studiaza corpurile ceresti, trimit misiuni de explorare in Cosmos, automate sau cu echipaj la bord, chestii d'astea "simple".
Din cate stiu in afara de cei ce se ocupa cu "utilitatile", sunt fizicieni, matematicieni, astronomi, biologi, geneticieni, diverse "speci" de ingineri, astrofizicieni, samd. Angajamentul se face prin selectie din diverse universitati locale sau din lume.
Instalatori, electricieni, tehnicieni; nu stiu sigur, dar e posibil ca printre ei sa se mai gaseasca si cate un pui de geniu.
NASA e asa ca un loc de joaca pentru oamenii mari si in general merg acolo sa se recreeze cand nu mai suporta regimul de acasa: mai proiecteaza o racheta, mai o plimbare in spatiu, mai vad ce se mai intampla pe aci prin ograda (galaxia) noastra, daca are de gand vreun meteorit sa ne loveasca; adica na, maruntisuri.
cum au ajuns sa lucreze acolo?! pai cum, cum?! pe nepotisme. nu asa iti castigi un loc de munca? a ajuns unul acolo si apoi i-a luat si pe gratis-o, si pe sora-sa, pe maica-sa, pe taica-so... ceva de genul
anonim_4396 întreabă: