Eh pprostii.inainte sunam si eu e 0766666666.si se auzea o melodie ceva de genul:sa ti-o bag, sa ti-o imping. darr dupa o perioapa numarul nu mai exista...stai calma.era doar un tip cu prietenii lui.
Poi. Eu cand eram mica' imi era ff frica' de chestii din astea stranii pentru ca. Ma uitam la " Fenomene Stranii ". Eu una nu stiu ce sa cred. Am sunat intr'o zi la nr acesta, eram cu colegii la J'Pizza. Eram clasa a 5 a. Si. Am sunat. Si s-a auzit o melodie in gen " Tanana " Apoi cica " Abonatul VODAFONE nu poate fii contactat. Va rugam sa reveniti ", Dar ideea este ca nr este de COSMOTE. Ciudat nu? Eu zic sa iti continui viata fara. Fara sa te mai gandesti la asta. SI sa nu mai suni. Pararea mea.
Ce pot sa iti spun de cat ca esti o retardata si o proasta, Oricum in curand voi afla cine esti si telefonul este momentan interceptat de politie.Am comentat doar sa vada lumea cat de proasta esti...
Hey! Luati nr asta de tel 0742928401 eu ma m ca*** pe miene de ras incercati.Il cheama Narcis Valentin, are un prieten pe nume Marius, I-a placut de o fata pe nume Catalina Paraschiv a fost tare misto sau luativa de o fata Bianca sa vedeti cum innebuneste sau de Marius Sper ca va m fost de folos :*
De ce ai sunat?
Imi primul rand asta este numarul tatalui meu. Toate lume il suna pentru ca e cu 666 dar va rag sa nu mai sunati. Multumesc
Maria_Roxana_1997_k9Dl întreabă:
AvalohAlyn întreabă: