| CutenessOverLoaded a întrebat:

Am sunat aseara la 0732666666 si nu a raspuns nimeni!(La 12 noaptea fix!)Pe la 01:47 m-a sunat (habar nu am cine, dar era pe acelasi numar, pe care l-am mentionat mai devreme!) inapoi, si se auzea un barbat care zicea "Aloooo" pe o voce groasa si mai erau barbati care radeau si unii tipau, pe fundal.Si se auzea cam infundat!
Stiti voi ca 666 e nr. ul diavolului!

PS:Sunasem de curiozitate, nu sa ma sperii, dar m-am speriat!

Intrebarea:Voi ce credeti? Ati sunat? Vi s-a intamplat acelasi lucru? Daca sunati, sa stiti ca nu va ia din credit!

Răspuns Câştigător
| BadLuckBryan a răspuns:

Eh pprostiioh go on.inainte sunam si eu e 0766666666.si se auzea o melodie ceva de genul:sa ti-o bag, sa ti-o imping. darr dupa o perioapa numarul nu mai exista...stai calma.era doar un tip cu prietenii lui.oh go on

36 răspunsuri:
| Tha_Crystynutza_1971 a răspuns:

Eu odata am sunat la un mos si i am zis:Alo Ce faci bunicule? De cand Nu te am Mai vazut par la c***e ti a crescut happy Nu s-a enervat prea tare doar a spus:Baaa, copcile eu am 79 de ani si yu zici asa normal ca am ma

| Tha_Crystynutza_1971 a răspuns (pentru TAzOVsKY):

Dar...de ce? iti e asa frica?

| Tha_Crystynutza_1971 a răspuns (pentru UnderTaker_1214):

Hey! Luati nr asta de tel 0742928401 eu ma m ca*** pe miene de ras incercati.Il cheama Narcis Valentin, are un prieten pe nume Marius, I-a placut de o fata pe nume Catalina Paraschiv a fost tare misto sau luativa de o fata Bianca sa vedeti cum innebuneste sau de Marius Sper ca va m fost de folos :*

| seif a răspuns:

De ce ai sunat?
Imi primul rand asta este numarul tatalui meu. Toate lume il suna pentru ca e cu 666 dar va rag sa nu mai sunati. Multumesc

| Ali_Alex_1982 a răspuns:

Am sunat si nu raspunde nimeni

| Iulia_Rebbeca_1997 a răspuns:

Raspunde cu numar ascuns?