| cristiana96 a întrebat:

am un metru 1.65 am 46 de kg si am 15 ani si vreau sa ma mai ingras ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| Thunder a răspuns:

Ce legatura are intrebarea cu categoria? Intrebarile mele abia strang cateva comentarii in 2 zile si un **** de intrebare ca asta face 10 comentarii in 10 minute. Ce trebuie as faci ca sa te ingrasi? Esti prea grasa la 46 de kile, du-te si slabeste.

11 răspunsuri:
| kiki a răspuns:

Sa fi cuminte si sa iti traiesti clipele fara stresuri de genul la varsta ta.sa te bucuri daca esti sanatoasa si frumoasa.ai timp sa te ingrasi.ai timp in viata de toate.toate la timpul lor. 15 ani si vrei sa te ingrasi.sa nu iti doresti.eu abia la 30 ma stresez.si tot nu sunt grasa.traieste in armonie cu tine si cu ceilalti si te vei simti mai bine.

| dany5555 a răspuns:

Lol.altii incearca sa slabeasca si tu.:]]
stai ft asa.ca dupa n-o sa mai poti sa slabesti si atunci o sa fie si mai grav.

| R_8074 a răspuns:

Pai daca tu mananci putin nu ai cum sa te ingrasi. Sau daca alegi mancarea. Pur si simplu nu trebuie sa te abtii la nimic. Sa mananci cat ti. e pofta si tot ce vrei. Inclusiv dulciuri si de toate. O prietena de. a mea are cam aceeasi problema, putin diferita. In vara voia sa se ingrase insa nu manca decat putin si intr. o perioada a mancat mult mai mult ca de obicei si a pus cateva kilograme. Insa nu trebuie sa faci nici exces.

| fanJBfan a răspuns:

Mananca multe banane(3-4) inainte de culcarewinking

| EduardTPU a răspuns:

Sa mananci... ce altceva poti sa facilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa pui pe tine ceva kg sau sa mai scazi din ele aici gasesti o multime de metode, diete si exercitii foarte bune, www.dietapentrutine.blogspot.com

| baiatuucupizzza a răspuns:

Nu te ingrasa! vei regreta!

| Adeeliiina a răspuns:

Trebuie sa te ingrasi pana la 65 de kilograme caci este maximul
fundita?happy

| Unknown_1770 a răspuns:

Esti slabaa! Pai ai putea urma o dieta de ingrasare pe care le poti gasi pe internet. Mananca alimente bogate in calorii! Bine, acum nu te duce la primul fast food sa te indopi, alea nu sunt sanatoase! Pe langa apa ai putea consuma lapte, in loc de cafea sau bauturi dietetice! Dormi cat poti de mult! Uite aici ai putea gasi si alte sfaturi http://www.topsanatate.ro/articol/dieta-de-ingrasare-22599.html. Dupa parerea mea ar trebui sa ai 53-55 kg :D Bafta! Fundita?:*

| ChristianT a răspuns:

Mananca alimente cu multi carbohidrati.(Funda)

| Dalia_1769 a răspuns:

Maninca mai multa carne si maninca repede