Da ce te intereseaza pe tine de gramatica mea? eu am intrebat ceva. nu sa ma corectezi tu! daca nu vrei sa ajuti. ciocu' mic si joc de glezne!
Ești futilă. La clasele de uman se fac câte 4 ore de Limba Română pe săptămână. În acest moment tu nu ești în stare să scrii corect o propoziție banală și sunt sigură că nici cu cititul nu stai prea bine, așa că, dacă te-ai duce la o clasă de filo, cu siguranță toți și-ar bate macaroana de tine pentru că ești analfabetă. Ți-o spun cu sinceritate, dacă acum nu știi să scrii și te descurci așa de greu cu scrisul mai bine te orientezi spre alt profil, unde nu se pune așa de mult accent pe Limba Română. Tu poți să mă asculți sau nu. Sau poți să înveți să scrii...
In primul rand sunt baiat! iar daca nu scrii corect pe internet, meseenge sau alte retele de socializare nu inseamna ca esti analfabet sau nu sti sa scrii.
Oh sorry, my bad! Mi-as fi putut da seama din intrebarea cu penisul!
Apoi, da-mi voie sa-ti spun ceva: sunt mai multe categorii de oameni. Intr-adevar, unii scriu asa din lene (un exemplu concret este un coleg care pe mess vorbeste dezastruos, dar in lucrari scrie de nota 10+) si oameni care nu stiu sa scrie si se ascund dupa pretextul asta, ca sunt online si cand esti online uiti sa mai scrii. Tu cu siguranta faci parte din a doua categorie. Daca voiai sa-mi dai peste nas invatai niste gramatica, nu-mi spuneai ca esti baiat ca asta, la urma urmei, nu conteaza deloc.
In fine! nu ma mai obosesc cu tine!