| XxXxAlessiaXxX a întrebat:

Astazi am aflat ID unei foste colege.Am vorbit cu ea pe mess in jur de 1 ora jumate si pe la finalul discutiei mi-a spus ca a compus o compunere si crede ca va mai trebui ceva lucrat la compunere dar nu stie ce anume mai trebuie mi-a scris si mie compunerea si dupa aia a iesit pentru. ca treuia sa invate.
A-s vrea sa o ajut dar nu am cu ce eu cred ca e destul de reusita compunerea ei. Dar vreau sa stiu ce parere aveti voi.Imi puteti spune ce ar mai trebui sa faca la aceea compunere chiar vreau sa o ajut pentru ca am fost bune prietene dar ea s-a mutat in alt cartiersad

Tablou de toamna

A inceput toamna! Peiesajul este desprins parca dintr-un tablou trist pe care un pictor celeburu il creiase.Pe jos covorul de frunze moarte tesut cu atat grija de zana toamnei imi dadea fiori.Soarele trandafiriu era acoperit de un strat gros de nori plumburi.Vantul batea cu putere intindea covorul de frunze pe strazile pusti.Peiesajul devenea din ce in ce mai trist.Toamna gonea cu caleasa ei de frunze moarte prin intreaba tara. Goni un popor intreg de pasarii. Vroiam sa mai aud odata cantecul pasarelelor ce asta vara ma incantau cu cantecul lor.
Ultimul trandafir din gradina mea is scutura petalele.
Cerul incepu sa planga.Lacrimile acestuia stropeau crenigile copacilor desfrunzite, si strapungeau pamantul mort.
Vara a trecut ca lumina unei stele cazatoare.Peiesajul mirific de asta vara a fost inlocuit cu tablul toamnei.

Mentionez ca e in clasa VII

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AmelyRain a răspuns:

Prea multe clisee, foarte neoriginal si figurile de stil sunt foarte...libidinoase, parca se vede cu cata falsitate a scris asta, nu transmite nici o emotie, e plat, plan, superficial. Totusi, daca vrei sa fi draguta, poti sa ii spui ca iti place foarte mult, ca figurile de stil sunt foarte frumoase si orginale si ca transmite foarte multe sentimente, adica exact opusul. Bafta!