Cubul lui Necker, vaza lui Rubin, triunghiul Penrose etc. Mda, acum ai sa intri si tu in manualul iluziilor optice cu briosa Alexandrei.
Daca in caz ca a fost prezent un spirit si nu numai imaginatia ta, chiar ar fi bine sa sfintesti casa, dar nu-ti fa griji, nu ai sa patesti nimic . Uneori se intampla chestii din astea, spiritele nu isi fac simtita prezenta cu scopul de a face rau.
p.s. poate credea ca mai trebuie putin briosa pusa in cuptor
O vizita la psihiatrie nu strica.
Cele bune!
PS: nu exista spirite, fantome, etc
Sființeșteți casa încă odata ( fără mișto îți spun ). Sunt multe dovezi ale existenței unor ființe spirituale, nu e cazul să te panichezi.
SFINTESTE CASA! Cu cel mai mare drag ti-o spun ca mai bagat in sperieti ca naiba. Asta nu e nici pe departe ceva normal. Si acum mi-am amintit ceva ce ma infioara ca naiba si trebuie sa discut serios cu mama.
Sau poate ca ai un protector nevazut, ce credea ca briosa mai trebuie coapta sau credea ca o sa te arzi. Trebuie sa imi spui daca cineva care te iubea mult si tinea la tine e dus pe alta lume.
Pfuuu...
Ai incălzit cuptorul doar pentru o brioşă?
Nu ştiai că noi trebuie să economisim energia?
Tot ce s-a întâmplat ţine de subconştientul tău altfel nu-mi pot explica deoarece fantome, spirite etc. nu există.
George18011993 întreabă:
Sofia07 întreabă: