| ExXify50 a întrebat:

Ati fost vreodata dezamagiti de voi insiva pentru ca ati tinut la cineva(poate mai mult decat ai tinut la tine insuti sau poate mai mult decat ai facut-o cu altcineva) si daca da, de ce? Ofer funda!

6 răspunsuri:
| sori88 a răspuns:

Pentru ca ai tinut fmult la aceea persoana si poate pentru ca era ultima persoana la care te-ai fi gandit sa te dezamageasca

| LolaGirl a răspuns:

Unele persoane dovedesc ca nu merita /au meritat o atentie de la o persoana speciala...

| Mădă0611 a răspuns:

Buna!
Parca da, pentru ca faci multe lucruri prostesti pentru a obtine acea persoana, lucruri pe care le regreti sau de care ti-e rusine, ca, va/ne convine sau nu, despre asta e vorba, sa obtii, pentru tine, si odata ce o sa intelegi ca celalalt face la fel si ca "iubirea" e un compromis in care partenerii se folosesc reciproc pentru placeri personale (nu ma refer neaparat la sex), o sa iti treaca dezamagirile, suferintele, obsesiile...

| zurick a răspuns:

Da.Dar asta e viata si data viitoare am sa incerc sa nu mai fac din acestea din care voi avea de suferit(voi incerca, dar niciodata nu voi reusi si totusi incerc)Un om greseste, iar eu gresesc fata de altii si fara sa-mi dau seama, singurul lucru care nu-l pot ierta este falsitatea.

| RAY a răspuns:

Da,ca am iubit-o dar s-a dus

| BlueViP a răspuns:

Da, am fost dezamagita de asta... Pentru ca a durut foarte mult cand acea persoana mi-a dovedit ca doar eu tineam la ea si... reciproc ciuciu. A durut cand am vazut ca ma chinui si ma zbat si ca aeca persoana inca asteapta totul de la mine, ea facand nimic in schimb. M-a durut cand am vazut ca atunci cand s-a terminat tot, acea persoana gresit, tot ea mi-a spus "Sa nu mai ai curaj sa ma privesti in ochi!"

In acel moment am fost dezamagit de mine, pentru ca am acceptat toate defectele persoanei, ca am crezut-o superioara si ca am lasat-o sa ma calce in picioare.