anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce reprezinta pentru voi un impas si cum reusiti sa treceti peste?
Puteti si sa filosofati, va dau voie -:".

Răspuns Câştigător
| Lizzu a răspuns:

happy da, 50% aveam o banuiala ca e vorba si despre propria persoana.
Eu as fi vrut sa pun o intrebare legata de sentimentul de inferioritate fata de altii si cum apare el. dar nu stiu cati or sa raspunda.

--In ce priveste impasul pe care il intampinam cu propria persoana si acceptarea ei, am mai vorbit despre asta,stii tu.
E greu o perioada, dar daca incerci sa tii mintea detasata, relaxata si sa -ti dai seama ca nu toti oamenii trebuie sa fie la fel,nu trebuie sa fii perfect pentru ca nu exista om perfect,sa-ti dai seama ca nu toti oamenii trebuie sa gandeasca la fel, ca doar faptul ca suntem diferiti ne face unici in felul nostru,daca antrenezi mintea in directia asta, totul va fi mult simplificat in bine.

Fiecare avem momente proaste sau atitudini in societate pe care ni le uram,comportamente, dar totul e doar in minte. Ceilalti poate nici nu observa,noi suntem proprii nostri calai si e pacat.

Daca incetam sa ne mai judecam pentru orice mini-greseala pe care o facem,totul va fi mai bine,cu mult mai bine.
Faptul ca incercam sa nu ne mai privim critic pe noi insine si sa nu mai judecam rau fiecare vorba si comportament avute e un pas in fata spre acceptarea de sine si impacarea cu interiorul nostru.
E important sa tinem la noi insine, cateodata ne ramanem doar noi.

Sa stii ca si persoanele care au in jur oameni carora le pasa de ele, se simt singure in fond, in interior, pentru ca ne avem doar pe noi, pentru ca doar noi ne cunoastem cele mai intime ganduri si sentimente ceea ce altii NU pot intelege chiar daca ar vrea asta.

-Fiecare e important si are ceva special, oricat de rau ar parea la exterior. Pretuieste-te pe tine si ai grija de tine, asta trebuie sa facem.
In timp, o sa vezi rezultate. Poate nu asa cum ti-ai dori, cum ne-am dori dar o sa le vezi si mai ales o sa le simti.

32 răspunsuri:
| Inferno a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Inteligenta consta chiar in capacitatea individului de a solutiona probleme. Atat timp cat vorbim de o problema solubil, un om inteligent va reusi sa o rezolve. Desigur, cand vorbim de un impediment insurmontabil, inteligenta nu ne mai poate ajuta cu nimic.

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Inferno):

Asa e, dar mai depinde si de ce intelegem fiecare printr-un "impediment insurmontabil", de netrecut.
As vrea sa te intreb mai multe, dar la cum rasp. tu...