*Invitatie la vals de Mihail Drumes
*Lorelei de Ionel Teodoreanu
*Maitreyi de Mircea Eliade
*Pe aripile vantului de Margaret Mitchell
*Golful francezului de Daphne du Maurier
astea sunt de dragoste...chiar merita citite...si ar mai fi dar nu imi aduc aminte momentan
Buna,
Ai putea incerca 'Elevul Dima dintr-a saptea', de M. Drumes. Este un roman de dragoste foarte bun. Iti mai recomand 'Lorelei' de Ionel Teodoreanu sau 'Maytreyi' de Mircea Eliade. De asemena, ai putea incerca si celelalte romane ale lui Mihail Drumes, cum ar fi 'Invitatia la vals' sau 'Scrisoarea de dragoste'. Sunt foarte foarte bune si ti le recomand cu caldura.
Succes!
Iti recomand 3 romane pe care nu ar trebui sa le ratezi in viata aceasta de Mihail Drumes.Sunt de dragoste si sunt superbe, mie mi-au placut mult.Deci:
Mihail Drumes-Invitatie la vals
Mihail Drumes-Scrisoare de dragoste
Mihail Drumes-Elevul Dima dintr-a saptea
Sunt usoare de citit si pe intelesul tuturor, nu foarte grele, dar foarte foarte frumoase.
Spor la citit
Multumesc, invitatie la vals si Maitreyi am citit, Lorelei nu prea mi-a placut. oricum va multumesc si o sa vad ce o sa citesc.
Jemmima si si eu l-am citit este vorba despre o fata grasa care a ajuns sa slabeasca iar dupa a aratat extraordinar dupa ce l-am citit sunt, eram 100% convinsa ca si fetele grase, obeze au ceva frumos in exterior