| lplostonyou a întrebat:

Cica maine dupa amiaza cade pe Pamant un satelit artificial care acum vine exact spre noi cu o viteza mare mare de tot, dar cica sa stam linistiti ca are numai vreo 6 tone, 6 tone de fiare care vin spre noi cu viteza maxima, ramasitele acestui satelit pot cadea aproape oriunde pe Pamant.Credeti ca in momentul intrarii in atmosfera si pana cad toate bucatile dezintegrate pe suprafata solului va fi suficient timp sa arda 6 tone de fiare pana la impactul cu solul? daca aceste bucati de fiare incinse cad peste o uzina nucleara, poate aparea si o catastrofa nucleara?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

O Serie de Evenimente Nefericite, nu-i asa?
Pana la urma, nici nu-i nevoie sa te ameninte 6 tone de fier incins cazand peste o uzina nucleara, e suficient sa se desprinda o tigla de pe casa si Hasta la vista, baby!
Dar Bruce Willis ce pazeste? sau Chuck Norris de ce s-a inventat? laughing

15 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Stati linistiti ca am aranjat cu cei de la NASA si-l directioneaza la mine in curte sa-l duc la fier vechi. Le-am spus oamenilor ca trec printr-o situatie financiara precara si m-a trimes la furat, cica la noi e meserie de baza si viitor. Le-am spus ca sunt necalificat si la noi s-a furat tot si nu ma gasesti nici potcoave de cai morti ca se fura potcoavele cailor de vii si asa i-am induplecat.

Apache
| Apache a răspuns:

Un satelit de 10 metri va cadea pe o planeta de 1000000000000000000000 de metri patrati
va alarmati prea tare...

| mihaibrasov a răspuns:

Clar, clar. Vor cadea fix peste o uzina nucleara si ne dam naibii toti. Eu zic sa te calmezi, nu se va intampla nimic notabil pentru viata tawinking

| Flav a răspuns:

Stai linistit. Voi opri EU tot. Am vazut toata seria Captain Planet.

| Flav a răspuns:

Leocerba, sigur ca da, nu-mi pun cu altii in avatar. Mi-as pune de fapt o femeie cu sanii goi... Daca arat asa din profil, dati seama cum sunt frontal...

| Leocerba a răspuns (pentru Flav):

Cunosc eu o vecina a soferului de pe masina de-nghetata de la Castel Film. Vorbim pentru un casting cinstit 100%? ca sa oprim, naibii, satelitul!
Te sacrifici?
Fa-o pentru TPU... day dreaming

| Leocerba a răspuns:

Flav,tu esti cel cu palarie din prim-plan? atitudinea te recomanda pentru un remake dupa "Armageddon", ceva...

| Leocerba a răspuns:

Hombre,practic,ne-ai salvat pe toti laughing
"Bereghi sibea"(da` nu stiu cum se scrie asta in limba rusa...ăăă, Hombre vine din limba rusa, nu?)

| darrio2007 a răspuns:

La ce ora cade? Poate cade la mine in curte ca stiu ca este foarte scump.Scap de saracie.

| Castorul a răspuns:

Doar 6 tone, in comparatie cu meteoritii de zeci si sute de tone care se "plimba" prin spatiu.
6 tone nu inseamna mai nimic pentru atmosfera noastra. Gandeste-te ca ea ne protejeaza zilnic de zeci de mici asteroizi (unii de cateva tone) care incearca sa aterizeze pe pamant. In cel mai rau caz, o sa il vezi ca pe o stea cazatoare. Daca o sa apuce cineva sa il vadawinking

| Ionait a răspuns:

Tu chiar crezi ca satelitul de maine a fost singurul satelit care a fost dezafectat si lasat sa cada pe Pamant? Pana acum nu s-a intamplat nimic. Cei de la NASA stiu ce fac.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traiestoria satelitului este calculata de catre NASA, nu exista nici o sansa sa cada intr.o zona populata, v.a cadea in ocean. 6 tone de fiare inseamna 2 jeepuri, adica. extraordinar de putin

| Kiwi_7742 a răspuns:

Nu amauzit nimic insa am citit despre cometa Elenin ( aici : http://www.lovendal.net/......rie-2011/) va fi un fenoment superb sper!

| florinutz009 a răspuns:

Eu as zice sa nu mai crezi in toate prostiile