Buna! Da! Sunt, de fapt, 2 volume! Chiar iti recomand cartea, e extraordinara! Te face sa plangi! Spor la citit!
Da, au legatura, deoarece al doilea volum e tocmai continuarea primului si se axeaza mai mult pe viata urmasilor personajului principal, Meggie Cleary.
Merci mult de funda! :* Si n-ai pentru ce sa-mi multumesti, caci iti recomand cartea din tot sufletul! E incredibila! Sa-mi zici cum ti s-a parut!
Pai, cele doua volume se numesc "Pasarea spin", deci nu au denumiri diferite. Online, insa, n-am gasit inca niciun site unde sa le poti citi.
Buna ...Mama a citit cartea si sunt 2 volume... daca nu vreii sa le citesti a fost de curand filmul in 4 partii parca, pe acasa, o sa il mai dea sau poate il gasesti pe net. Bafta :X
@cornleia19 din pacate nu am putut sa-ti dau funda la amandoua raspunsuri.dar ti-am dat vot. Multumesc pentru raspuns :*
Salut, din cite stiu eu sunt 2 volume
As dori insa sa intreb pe ceilalti daca stiu denumirea volumelor, sau unde se pot gasi cartile. Mersi!
Mersi.
eu am gasit cartea.desi in alta limba.si ea se finiseaza cu aceea ca fiica personajului principal ii trimite mamei invitatie la nunta...si am o nelamurire...este sfirsitul primului volum.sau chiar asa se incheie cartea?