Poate din maimuta e iesit adam o singura maimuta care a mers pana la capat si dupa s`a intamplat faza cu coasta, dumnezeu vazand ca pot exista oameni ar trebui sa auda intrebarea ta, geniile si sa fie nevoite sa raspunda. dar trebuie sa mentionez ca ai pus sincer cea mai inteligenta intrebare pe care am auzit`o pana acum ti-as da funda pentru intrebare daca as putea. anyway. succes in continuare.
Peste o suta de mii de ani vei avea creierul cu 1 Kg mai greu si vei intelege evolutia, insa pana atunci te vei inchina si ruga unei inexistente.
Ce sa mai zici cand vezi ca exista atatia oameni care cred ca omul e facut de d-zeu, care a facut doi oameni, aia au avut cativa baieti si cateva fete, care si-au tras-o intre ei si tot asa.
Suntem o tara de tampiti ce ling icoane si-l pupa in... pe d-zeu si pe preoti.
@DeAna stii ce e evolutia? ai citit despre ea? Ai incercat sa o intelegi?
nu? then shut zee fux up.
@Rigel 1.citeste mai sus
2.e ca si cum ai spune :"Daca americanii provin din colonisti britanici, de ce mai exista britanici "?
3.Adolf Hitler== crestin catolic.Citeste "Mein Kampf" b*tch inculta =D.
E paranoie treaba ca omul a evoluat din maimuta nu are cum, dumnezeu ne-a creat pe fiecare numai ca oamenii de stiinta se bazeaza pe homo sapiens si bla bla, vorbesc si ei acolo ca altceva n-au ce face.
For gods sake! ba stai stai. mai una: ahem... daca noi am evoluat din maimute, de ce mai exista maimute?! eu zic ca asta'i mai buna. huuaa darwinisti atei! huaaau rusine! evolutie = prostolutie samd. XD
@eucosti LOL!
SARCÁSTIC adj. -> 1. satiric, acrimonios 2. v. batjocoritor
In primul rind evolutia nu are loc in 3 secunde
in al doilea rind desi omul este foarte asemanator cu maimultele nu cred ca in ele se afla o radacina de unde ne tragem, e stupid sunt doar niste presupuneri
si in al treilea rind nimeni stie de unde am aparut, tot ce ne invata la scoala sunt minciuni...
Parerea mea.
Noi evoluam, dar cum te astepti, sa ne mai creasca o mana sau altceva... Creierul nostru se dezvolta. Se spune, ca daca ne-am folosi toata capacitatea creierului de functionare, sa ridicam un obiect de pe o masa ar fi o joaca de copii.
Eu am propria teorie, a INvolutiei.
Ca societate (ma refer la tehnologie, in principiu) ne-am dezvoltat, insa la capitolul cultura ne depaseau cu mult atatea popoare ale antichitatii (vezi egipteni, romani, greci s.a.m.d.).
Nu iti dai seama intr-un interval de timp scur de exemplu 10-20 d ani evolutiei ii poate lua sute chiar mii d ani, de exemplu ai impresia ca mai avem acelasi organism, comportament, tehnologie si multe altele ca de examplu dupa al 2-lea razboi mondial? Ca in diferite speci unii evolueaza alti nu ba chiar mai rau o iau catre evul mediu, iar chestia cu ne tragem din maimuta sau nu... nu stiu ce sa spun eu tind sa cred ca totusi ezista un creator, o forta suprema la tot ce este vizibil acum inse nu este dumnezeul pe care toti ni-l inchipuim imaginea de dumnezeu asa cum o avem toti este datatot de catre niste oameni dealungul timpului asa cum a fost creata si biblia tu chiar crezi ca tot ce gasesti in biblie scris sub forma de pilde pentru a fi intelese doar la un numit nivel al evolutiei sunt date de dumnezeu? sunt niste chesti foarte controversate aici si foarte mult de discutat insa am sa ma opresc aici inainte de a mai aduga un lucru cititi codul lui davinci sunt multe adevaruri acolo, succes!
Da au trecut, si in 2000 d ani nu ai observat nici o schimbare? oristai prea mult in casa ori vrei sa negi ce a ajuns lumea, daca spui evolutie nu insemna ca tb sa fie neaparat in bine, cand spui civilizare atunci noi in special romanii suntem cam cu 50 d ani in urma
AvalohAlyn întreabă: