Salut! cu ceva timp in urma am privit o emisiune in care nu tin minte clar fiecare idee dar se povestea despre timp. si s-a spus ca masina timpului POSIBIL ca deja exista ascunsa ca ( musonii) - ( oameni ai dusmanului ) o detin deja dar in fine nu se stie precis. si chiar daca nu exista si o vor construi cred ca vor trece milioane de ani de ce? perntru ca noi nu suntem capabili de tehnologii si asa formule pentru a construi sa spun asa o masineria a vietii si a infinitului
deci raspunsul final este ca nu curind. succes.
In momentul cind vor vedea ca timpul este una si aceeasi cu spatiul nu-i va mai putea opri nimic, caci vor vedea ca miscarea va rezolva totul.
Nu cred, nu cred ca este corect sa ne imaginam timpul ca un rau asa cum fac majoritatea oamenilor.
Daca ar putea-o construi vreodata n-am mai putea fi siguri ca Hitler a pierdut razboiul.
Exista posibilitatea de a ne transoprta, dar care este o metoda destul de ''Non umana''(parerea mea) De ce sa nu aflam si cum sa ne teletransportam in trecut?
Eu zic ca nu o sa ajungem sa inventam asa ceva pana cand cineva din viitor a inventat deja asta si va veni la noi.
Daca masina timpului o sa se construiasca vreodata, inseamna ca deja s-a construit.
anonim_4396 întreabă:
Camarasan_Tudor_2000 întreabă: