| DrugFree a întrebat:

Credeti ca spiridusii, piticii, elfi etc. EXSISTA?

Răspuns Câştigător
| VeVeriţaa a răspuns:

Dacă tu vrei să existe, sigur că există. Eu am doar un înger păzitor.

11 răspunsuri:
| ahlrh a răspuns:

Desigur,
In imaginatia noastra.

| florin_4376 a răspuns:

In realitate nu exista, sunt doar mituri.In imaginatie da sau in vise.Nu-ti fa grijibig grin

| saymoon a răspuns:

Ai vazut vreun film recent cu spiridusi, pitici si elfi si ai intrat la dubii, in a face diferenta intre realitate si imaginatie?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În lumea mea copilărească!
Pa, pa.

| Hombre a răspuns:

Da ma exista, unu' dintre ei esti chiar tu. Tara arde si tie iti bolboroseşte clăbucii în cap.

| mihaibrasov a răspuns:

Exista, dar nu in lumea fizica. Majoritatea creaturilor mitice exista in alte dimensiuni si uneori isi coboara nivelul de vibratie astfel incat pot fi vazute. Aceste dimensiuni pot fi accesate prin procedee specifice, dar, iti dai seama ca nu am sa iti explic tie cum (din moment ce nici eu nu am reusit inca, dar cel putin stiu partea de teorie din surse ezoterice).
Totusi, ti-am raspuns la intrebare. Da exista.

| MidnightLady a răspuns:

Da, mi-a zis prietena mea ca ii vede pe nu-stiu-ce cladire inalta, la nu-stiu-care intersectie. Acum, sper ca nu lucra sub acoperire si se numeste Legiuitoarea.

| pisi1793 a răspuns:

Cand visezhappy

Apache
| Apache a răspuns:

Piticii exista!
am eu 2 in gradina.ca pe unul l-am spart!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma-i cautat javra sunt un pitic is ala de langa noptiera ta si in noaptea asta vei fi al meu, te vo-i ****** javra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca existalaughing
la noi in clasa ca sa nu mai trantim usa sau ca sa intram usor in clasa le spunem la toti :aveti grija la pitici! sau nu calca piticii!