anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna credeti in soarta?laughing
nu stiu de un an parca nu stiu ma gandesc la anumite lucruri.si se implinesc. oarecum le prezic

azi s-a intamplat ceva ciudat.
un om de la noi din sat a murit.

si nu stiu dupa ce a plecat. a 2 a zi a ajuns in spital.si acum e mort.si m-am gandit ca asa se va intampla
straight face[inainte a venit pe la noi [mama e doctorita]]coincidenta?

Răspuns Câştigător
| mihaibrasov a răspuns:

Da. Din ce in ce mai multi oameni confirma. Mai ales tineri. Se petrece ceva, ne trezim. (bine, cei sceptici nu vor crede ceva de genul asta nici daca ii pocneste peste fata).
Exploateaza, descopera! Profita de ceea ce ti s-a dat.

10 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Ai inceput sa povestesti de la coada la cap si nu se mai intelege nimic vorbeste ba romaneste ca nu am puterea sa "prezic" ca tine ce vrei sa spui. Fa o cronologie a momentelor in ordinea intamplari lor, scurt si la obiect.

| carminaburana43 a răspuns:

In tinerete ti-e mai dezvoltat al 7 lea simt, din pacate cut impul se pierde, cam dupa virsta de 45 de ani. E un dar ceresc toti ne nastem cu ea dar daca nu ne ascultam vocea sufletului sau ne pierdem in grijile existentei zilnice se pierde acest dar.

| costi a răspuns:

Da, este foarte posibilhappy explicatiile sunt multe, dar n-o sa-ti dea nimeni o explicatie mentala finala pentru astfel de fenomene. important e ca poti sa experimentezi asa ceva, inseamna ca esti destul de deschis energetic.

uite, o sa-ti dau o explicatie mai apropiata de stiinta, pe care o da constantin dumitru dulcan in cartea lui, 'inteligenta materiei'. mesajele de la om la om se transmit in primul rand energetic (cuvintele poarta tonalitati in ele, iar tonalitatile ('tonul' de care vorbim toti cand spunem sa nu ridicam tonul) poarta informatie energetica pe care individul o transmite fara sa fie constient). asa ca ori de cate ori cineva gandeste ceva (fara sa foloseasca cuvinte), genereaza energie in primul rand in el, apoi in exterior (de exemplu, telepatia, care e intens studiata in stiinta de 20-30 de ani, si pe care asa zisii crestini o expediaza ca fiind necrestina. ceea ce nu inseamna ca nu e cat se poate de adevarata). apoi, exista persoane receptoare de energie generata de altii, si poate esti unul dintre ei (sau poate nu). si atunci simti (experimentezi) ceea ce-ti transmite cineva, simti cand cineva genereaza teama de moarte, etc.

sa nu uitam, principiul comunicarii in toata natura e in primul rand unul energetic, apoi unul prin cuvinte. cuvintele sunt doar forma finala. sa-ti dau un exemplu de comunicare energetica:

oamenii sunt foarte smecheri cand vor sa para ca respecta principii morale. sunt oameni care spun, in cuvinte: 'eu imi iert pana si pe dusmanii mei', dar de fapt tonul lor este unul foarte tensionat, de oameni care inca mai care judecati de valoare negative asupra persoanelor pe care le considera dusmani. si de fapt informatia lor energetica e alta: nu iarta persoanele despre care vorbesc, doar afirma chestia asta in cuvinte, in ei carand aceleasi tipare si judecati de valoare ca si pana atunci. cine nu e atent si la informatia energetica transmisa, poate fi repede convins de tot felul de falsitati. un psiholog bun sau un om cu intuitia dezvoltata isi va da seama insa de multe ori de adevaratele intentii ale unei persoane sau alta, fara ca macar sa ii spuna persoanei respective. si uite-asa comunicarea interpersonala devine una dintre cele mai misto cai de cunoastere a oamenilor si mai ales a gunoiului de negativitate pe care-l poarta persoanele in ele. tocmai datorita comunicarii energetice din spatele cuvintelor

| costi a răspuns:

Am uitat sa zic, nu cred in soartalaughing

| LaTulipeNoire a răspuns:

Nu cred in soarta, noroc etc. Ele sunt de partea raului, adica ceva de gen loterie, ceva intamplator ca si cum Dumnezeu nu ar exista.Nu exista viata scrisa, ca niste instructiuni intr-un program sa le execute, Dumnezeu ne controleaza.Parerea mea.

| IoanaRusu a răspuns:

E puteri pe naibaoh go on, deci cineva in sfarsit gandestelaughing. atat iti zic mai cauta, si crde`ma nu e nici mana lu` Dumnezeu, n`ai nici cine stie ce puteri paranormale, e doar forta gandirioh go on. dar nu cred ca o sa intelegi astahappydaca o sa vrei sa vorbim, vorbim in privat ca la rubrica asta intra multi care nu isi au rostuloh go on

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ai ceva puteri ( Nu de VRAJITOR ), eu stiu poate de clarvazator sau medium big grin

| Klaaa a răspuns:

J mie mi se intampla lucruri din astea des...thinking

dar nu prea cred.thinking

nu stiu ce poate filaughing

| MaiiaAna a răspuns:

Mai sa stii ca si mie mi s-a intamplat asta: sa ma gandesc la ceva si pe urma sa se intample (de ex: 2 fbuni prieteni au fost parasiti si nu stiu cum, m-am gandit si am zis in gluma unei prietene comune ca ar fi bine ca ei sa formeze un cuplu, si peste o luna chiar s-au cuplat... si faza e ca au stat 1 an impreuna... deci.)

Si e ciudat ca au fost mai multe faze de-astea > legate si de mine si de ceilalti.

Si Da, cred in soarta, cred in destin, si in alte "prostii" de-astea cum le zic unii
happy

| WarGarurumon a răspuns:

Nu prea. Multe chesti sunt si dupa alegerile noastre. mi sep are ca exista o linie a lucrurilor pe care ni se intampla dar de multe ori se mai deviaza in functie de ceea ce alegem sa facem. Lucrurile pe care ni se intampla si cauza alegerilor sunt ca infrastructura unui oras. Nu stiu daca ai inteles sau m-am facut explicit.