| Gabriela100 a întrebat:

Dati-mi niste citate despre reusita, ambitie, invingatori. Voi ce folositi ca sa va ambitionati si sa ajungeti acolo unde vreti? happy

5 răspunsuri:
| alexpaul1986 a răspuns:

Gandire pozitiva,optimism,vointa, incredere in sine ca altfel deageaba, cand ai incredere in tine reusesti in tot ceea ce faci, http://www.youtube.com/watch?v=ix_5JCebTXg pentru motivare...iti indic si alergatul e bun la concentrare la dormit si la alte n lucruri;)

| DaniiWtf a răspuns:

Toate realizarile reprezinta triumful persistentei. John Rennie
Adevărata reuşită este să devii cel mai bun care poţi.
Merit fără reuşită există, dar nu şi reuşită fără un oarecare merit.
Calea spre reuşită e de două ori rata eşecului.
Arta de a fi cand foarte prudent, cand forte indraznet este arta de a reusi.
Cel care renunţă nu realizează nimic şi este doar o piedică. Cel care nu renunţă poate muta munţii.
Renunţă la comparaţii şi poţi să te bucuri de viaţă la maxim.
Intotdeauna sa imitati comportamentul invingatorilor atunci cand pierzi.
Niciodata nu suntem atat de invinsi sau atat de invingatori pe cat ne consideram singuri.
Viaţa este un joc dur, ce ne învaţă să fim învingători, dar pentru a fi învingători avem nevoie de experienţă, iar experienţa se câştigă la rândul ei prin puterea de a merge mai departe.
Sper ca te-am ajutat :*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa gandesti mereu pozitiv indiferent de situatie nu baga dusmanii seama tu gandeste pozitiv / traieste fiecare zi ca ultima lupta pentru visele tale / cand suferi nu uita ca prin simnturi realizam ca existam / nu visa la vitor nu trai in trecut lupta din greu in prezent sa ai ceva in vitor / somnul si muzica / filmele de comedie / algertatul garantat vei reusi si daca nu vei reusi incarca / nu uita incarca mereu cazi te-ai ridicat iar incerci viata e o incercare continua spre fericire

| carminaburana43 a răspuns:

Viaţa este un joc dur, ce ne învaţă să fim învingători, dar pentru a fi învingători avem nevoie de experienţă, iar experienţa se câştigă la rândul ei prin puterea de a merge mai departe.
Învingătorii nu renunţă, iar cei care renunţă nu ajung învingători.
Succesul înseamnă a continua când ceilalţi renunţă.

| harciog a răspuns:

Am fost eu, sint eu si vreau sa ramin tot eu in continuare.Nu-i citat, e de la mine pentru ca am observat ca respectarea citatelor ar putea schimba iremediabil asta.