| DrugFree a întrebat:

De ce toata lumea crede ca blondele sunt proaste?! Eu le cred inteligente Daca nu ma credeti, am dovada : NOname e userul anului, si e blonda. De ce vi se pare ca blondele sunt proaste? Eu nu cred asta!

Răspuns Câştigător
| NickiMinaj a răspuns:

Pentru ca lumea are nevoie de generalizari penibile? nu poti pierde timp sa cunosti un om, there's just sooo much internet p0rn...

39 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Repet: Daca culoarea parului ne-ar influenta coeficientul de inteligenta, pai am deveni toata populatia lumii mai ceva ca van Gogh.

| Blackflake a răspuns:

Parerea mea e ca blondele nu sunt proaste.Aceasta categorizare exista la nivel global in toate nationalitatile si tuturor nuantelor de par egal la fiecare in parte.Aceasta categorizare exista doar in Romania. Povestea cu blondele a luat o alta conotatie din momentul in care majoritatea fetelor cu un nivel mai scazut de inteligenta au inceput sa isi vopseasca parul in nuanta blond.De aici vine povestea cu blondele sunt...Asta nu inseamna ca blondele sunt proaste, la fel ca la blonde prostia exista si la celelalte nuante ale parului. Povestea asta e doar o alta poveste de 2 bani a romanului.

| OrochiFan a răspuns:

Ei, depinde ca si eu am o colega pe lucu 3 sau 4 si ii blonda, da sincera sa fiu ii un pic dusa cu capu'
si inca una numa cu 4, 4, 4,4,4,4,(4)
dar, mai am inca o colega bruneta ca mine, si ea 3, 3, 3,3,(3)
chiar nu vreau sa le jignesc pe celelalte blonde si imi pare rau daca am spus ceva care va jignit
exista fete destepte si blonde dar si brunete proaste
in Romania asta, orice e de asteptat

| Ofiintă a răspuns:

Totul a inceput de la niste bancuri retardate
Si lumea a cam luat-o la cap
Pentru ca sti cum ii romanul
La jigniri pe primul loc
la altele 0
Si-s multi fraieri de acest gen nici nu trebuie sa cautzi pentru ca te impiedici de ei
Toata lumea poate observa ca-i banal
este vorba despre culoarea podoabei capilare
si de aici o putem inlocui oricand cu o bruneta pentru ca este acelasi lucru
Deci este o mare prostie
Lumea nu spune ca-s proaste blondele din experientza

Spune ca si toti prostii dar bine ar fi sa se faca niste bancuri cu brunete
si vezi ca s-ar da de gol
Lumea o sa-i considere proaste din prostie laughing
si asa mai departe...
Deci daca se presupune ca blondele sunt proaste chestia asta a iesit din prostie din inventzia unora care n-au ce face
si daca internetul este plin la fel si cu mintea oamenilor
deci in final: Prostia se scoate din prosti b-)
(sunt blonda)rolling on the floor

| Șosețică a răspuns:

E doar o zicala luata din bancuri...nu e adv nu baga in seama oh go on

| AlinnutSsa a răspuns:

Eu de exemplu sunt blonda

Si nu sunt deloc proasta happy

Am numai 10 si 9 la scl mai scap si cu un 8 dar nu 4 :O

Si lumea e rea, vrea doar sa rada. pentru ca stiu ca blondele sunt rare [ ma refer la cele cu par natural, ca vopsite sunt mii ] vor doar sa rada, au auzit pe la in pui mei si vor sa imita laughing

Asta e parerea mea!

Blondele nu sunt proaste!

Răspuns utilizator avertizat
| daniEL88 a răspuns:

De inteligenta artificiala ai auzit?tonguelaughing

| OliviaLove a răspuns (pentru Dmesss):

Women are crazy and men are stupid. And the main reason women are crazy is that men are stupid. - George Carlin