Fascinatia de paranormal, din pacate, este pentru multi oameni, doar cautarea senzatiei de adrenalina pompata in organism. Atat. Drept urmare, nu iti raspund la aceasta intrebare, ca n-are rost.
Nu mai citi am fost si eu asa dar am scapat cu timp desi vroiam sa incerc cate ceva...
Plimba-te noaptea prin cimitir, ai sa vezi ca nu se intimpla nimic si vei scapa de frica.
Iti dai seama ca sunt o multime de lucruri necunoscute noua inca, in jurul nostru si in Univers. Cred ca tu de fapt te temi de acest necunoscut. Gandeste`te ca nu avem cum sa stim totul inca, pentru ca oamenii nu sunt chiar atat de evoluati, chiar atat de buni dpdv stiintific, incat sa fi aflat deja totul despre chestiile care par mai stranii sau imposibile.
Si eu am fobii. Ma tem de intuneric si de ganganii (paienjeni, albine, gandaci, absolut orice gaza, in afara de "musculitele betive"). Nu mai incerc sa ma tratez, pentru ca am citit pe net ca fobiile mele se trateaza doar prin expunere la insecte si intuneric, adica ar trebui, practic, sa fiu pusa in mod voluntar in situatia de a`mi infrunta fobiile. Dar in loc sa fac asta, am lanterne si becuri de rezerva (cu baterii) in camerele in care petrec mai mult timp de obicei, pentru situatiile in care se intrerupe curentul. Ma feresc cat pot de insecte, insa cand se urca cate una pe mine (asa cum am patit azi la scoala), fac criza, pur si simplu. Pe urma imi pare rau ca imi alamez colegii (eu sunt foarte calma de felul meu si nu`mi place sa atrag atentia prin tipete, de exemplu), dar in momentul ala nu`mi dau seama, tot ce vreau e sa cada de pe mine, sa zboare, sa moara, sa n`o mai vad.
Daca tu crezi ca teama ta depaseste limitele normalului, poti incerca sa mergi la un psiholog si sa discuti cu el despre asta. Daca nu crezi ca e cazul, incearca sa eviti povestile paranormale pe care inca le citesti si filmele horror care trateaza subiectul asta.
Eu iti doresc mult succes!
Buna! Si mie mie friica de intuneric si de spirite din astea dar nu ma uit la ele.Cand am vazut intrebarea ta am dat fuga pe google,am dat la imagini,am scris Bloody Mary dar nu am avut curaj sa dau enter.P.S. si imi mai e frica si de soareci,sobolani, rame, broaste si tot felul de lacuste adica asa nu pot sa le vad nu stiu cum sa iti zic Intelegi?
Mmdaa si eu sunt fascinata de povestile de groaza.
si app de bloody mary:m-am uitat la atat de multe filme pe youtube in care niste persoane o invocau si mi-am dat seama ca erau fake.Am incercat 2 seri la rand sa o invoc ...trecuse de 12 :01 si nu se intamplase absolut nimic doar ca am avut in prima seara niste cosmaruri dar asta se datora faptului ca pe zi m-am uitat la un film horror...asa ca eu mi-am dovedit ca nu exista spiritul lui bloody mary si nu mi'e teama de ea
Exista spirite.Dar daca esti credincioasa nu ai de ce sa te sperii. Spiritele nu-ti pot face nimic rau,doar frica lor le atrage, doar demonii iti pot face rau.Dar daca te rogi la Dumnezeu, El te va pazi. Spiritele sunt oamenii nefericiti care au ramas blocati intre lumi pentru. ca nu si-au platit toate datoriile.Dar nu pot face rau.Stai linistita.
Si eu eram asa un timp.Era faza aia cu Bloody Mary sti uca pare aiurea dar imi era frica sa ma uit in oglinda.Trebuie sa nu te mai gandesti la asta. Exista spirite dar nu si fantome.Sau cel putin exista doar in casele i n-are a murit cineva sau chestii de genu.Nu tem ai gandi la asta. Spune.ti in minte. "Nu exista fantome "si o sa reusesti.Eu am scapat de temerea cu Bloody Mary.Sigur poti si tu :*
Eu odata am vazut o usa care s-a deschis singura intr-un loc in care a murit cineva m-am speriat foarte tare :-ss