Nu e imposibil ce spui tu, dar asa ceva nu prea se intampla.
Ceva asemanator au experimentat bunica si matusa mea (sunt decedate de mult amandoua) care traiau impreuna intr-un sat din judetul Brasov. Iar acum multi ani (anii '30, '40), in zona casei lor, in spatele curtii, in unele seri veneau Ielele si dansau. Din casa se auzea o muzica nepamanteasca, iar de teama lasau inchise suporturile de lemn ce protejau geamurile (cred ca le zice obloane, nu mai stiu, sunt la casele vechi). Dimineata gaseau iarba arsa si niste farfurioare sau bilute, pe care, spuneau ele, le lasau ielele. Ei bine, eram mic, nu prea credeam povestile astea, pana cand am gasit o farfurioara si cateva bilute de sticla in celarul casei batranesti, unde au locuit ele. Drept urmare, nu ma minteau...
Drept urmare, fiintele, entitatile (cum vrei sa le zici) din alte lumi pot materializa obiecte in lumea noastra, dar mai mult de atat... nu pot aici si acum sa iti povestesc. Majoritatea lucrurilor sunt vazute in general de nestiutori ca s.f.-uri. Dar poti raspunde aici si cu alte lucruri ciudate daca vrei sa iti mai explic (in limita a ceea ce iti pot spune.)
"Cand m-am trezit panglica respectiva care arata exact ca cea din vis era exact in locul in care o aruncase fara aceea."
shhhs, panglica asta... o aveai si inainte?(eu nu vorbesc in vis, ci in lumea reala). Sau a aparut in camera ta si nu stii de unde? Asta te tot intreb.
Interesant.
Ai putea sa porti panglica aia asa cum isi poarta Leonida Lari bentita primita de la batranul ala ce i-a intrat in camera pe geam plutind pe un nor alb.
Nu eram beata ma rog sunt baiat deci panglica aia am purtat-o si inca o port cu mine si am aratat-o si la un prieten care nu m-a crezut... mihaibrasov fata din vis a aparut dintr-o lumina in camea si a aruncat panglica langa mine dupa care a disparut. (in vis) Cand m-am trezit panglica era exact acolo undeo aruncase fata aceea...
Nu nu sunt CONSUMATOR de etnobotanice.
Panglica respectiva nu o vazusem niciodata in viata reala doar in vis si cand m-am trezit aparuse langa mine deci nu o aveam in viata reala.
Va garantez ca nu sunt nici nebun nici copil visator, chiar daca nu ma credeti va rog incercati sa imi dati un raspuns...