anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna

Deci,ma simt ca-ntr-o Menghină.
Pur si Simplu nu imi place Viața!
Am devenit extrem de apatic.

Nu mai am acea placere,acea ambitie care-o aveam cand eram mai mic.

Chiar daca Am Acea Vocatie in Tot ceea ce-mi place.

Nu-mi mai place sa traiesc,pur si simplu(+Că sunt si foarte introvertit.)

Stiu ca nu mai are niciun Rost,
Însă Nu pot să Renunț!

Asa ca,nu stiu ce sa fac,pe ce sa ma axez.
Daca fac asa,nu e bine;
Sau daca fac invers,tot nu e bine.

Imi este greubsa privesc lumea din ochii mei.
Ma simt in trupul meu,ca-ntr-o masină fără volan si fara combustibil,care Merge strâmb!

Presimt pur si simblu, ca totul este un Cosmar!
Ce e de facut?

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Tu te autodirijezi catre menghina. Daca te-ar impinge cineva, l-am lua la rost pe ala. Dar asa, ce sa facem? Te certam si noi pe tine. Gandeste-te ca in urma cu ceva ani nu existai. S-a intamplat o minune (nu in sens religios) ca din milioanele de celule sexuale s-a facut exact combinatia sa apari tu. Deci, trebuie sa te minunezi si tu, sa te uimeasca aceasta coincidenta; o sansa la multe milioane. Fii acum interesat sa explorezi ceea ce este in jur, ca sunt multe si extrem de interesante. E paradoxala atitudinea asta a ta; si fara sens. Esti tanar, ai inca viata in fata. Stii cum a zis Baiazid: "Cum, cand lumea mi-e deschisa...". E deschisa si in fata ta. Nu pierde aceasta sansa de a cunoaste si tu lumea. Este posibil ca viitorul omenirii sa fie sumbru, adica sa se sfarseasca printr-un cataclism nuclear. Dar pana atunci sa ne bucuram de comorile care sunt ascunse si care ne cer doar sa le dezgropam. Fiecare domeniu - fie ca vorbesti de matematica, de istorie, de muzica, de tehnologie (si lista e lunga) - e ca un sac fara fund, cu nenumarate informatii. Curiozitatea ar trebui sa te indemne si pe tine sa iti bagi nasul in cateva din ele. Si fa asta acum, ca nu stii ce aduce ziua de maine. Hai, capul sus!

2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Viata nu este intotdeauna roz. Dar ca sa stim cum sa o traim, trebuie sa invatam de la Acela care ne-a dat-o.
Pana la urma ni se ia sa o traim mereu doar pentru noi. Sa invatam sa traim si pentru altii; caci in aceasta se gaseste fericirea si bucuria vietii.

| alexandrutololoi a răspuns:

Prietene, cauta zilnic sa ai un scop, chiar daca e vorba de o integrama sau daca e vorba de un lucru care te poate ajuta in viitor. Gandeste-te mereu la urmatoarea zi cu bucurie in suflet indiferent daaca urmeza sa dai un examen sau daca ai o intalnire foarte importanta (nu iti cunosc varsta), dar niciodata nu incepe o zi cu gandul ca se va intampla ceva rau, nu, niciodata in viata nu vei aveao zi perfecta, in care ti se vor intampla doar lucruri pozitive. Nu trebuie sa fii introvertit, crede-ma, si eu eram asa, ma simteam neinteles e ceilalti si asta ma facea sa devin anti-social. Ca sa iesi din starea asta ai nevoie de persoane in jurul tau care sa te incurajeze. Scapa de prietenii falsi (ma refer sate indepartezi de ei, nu sa ii omori happy ) si fii deschis la noi prietenii, asta iti va da un sentiment tare placut, sa stii ca e cineva acolo care iti este alaturi. Ajuta tare mult sa vorbesti despre asta cu parintii tai (in cazul in care esti copil) ajuta foarte mult chiar daca esti rusinat, de aceea sunt parintii tai acolo, sa iti dea sfaturi si sa ti ridice moralul. Gaseste-ti fel de fel de activitati ca sa te scoata din starea asta, fie ca mergi la sala, fie ca practici un sport sau fie ca studezi un intrument, aceste lucruri te vor ambitiona sa lupti pentru ceva, iar asta iti va reda fericirea si vei fi mai deschis in a-ti gasi telul in viata. Sper ca te-am ajutat. Salut!