| Haslabsisusu a întrebat:

Bună deci știu ca sună absurd dar va rog sa mi spuneti daca este normal si de ce se întâmplă. Deci este normal ca sa nu plac o persoană dar după sa-mi vină un miros de parfum foarte placut si foarte rar si să mă îndragostesc si sa mi dea un vibe calumea mirosul. Deci știu ca asta chiar suna prostesc dar nu prea m-am exprimat eu bine sper ca înțelegeți ce am explicat vr si eu sa stiu de cee

8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu e nici normal, nici anormal. Poate ai sinestezie.

| cristimihailov a răspuns:

Ai vazut persoana de departe, nu te-a atras.
Ai mirosit parfumul si s-au trezit hormonii.

| literallythesamebruh a răspuns:

Nu știu dacă te referi la parfumul lui sau la altceva. Oricum, chiar e o senzație ciudată, nu am experimentat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De ce invoci normalul? Lumea interioară, numai ea contează și este diferită la fiecare om. Acel miros l-ai cunoscut, trăit o dată. Ea ți l-a adus aminte.

| madalinageorgiana22 a răspuns:

Nu e nimic sexual din punctul meu de vedere. Mie imi dadea stari de bine parfumul lui taica meu si cand pleca de acasa mai dadeam odata cu perfum in camera pentru ca adoram mirosul.

| RAY a răspuns:

Am întrebat 100 de romani dacă nu găsesc un defect la cineva? Răspunsul nu, 100% din ei nu plac pe nimeni, doar știu sa critice sa judece, sa bârfească, sa trădeze, sa găsească defecte în alți și sa se plângă ca statul e de vina ca nu are vila și mașina de un milion de euro, sunteți un popor plin de ura și venin

| Frank51 a răspuns:

Da este normal, dar îți place mirosul, nu persoana. Poți să faci cadou persoanei iubite acest parfum și atunci e combo happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur că mirosurile au o influenţă. Dacă, de exemplu, doamne fereşte, persoana s-ar scapa şi ţi-ar transmite un alt fel de miros, altfel te-ar infuenţa.