| Brockblack a întrebat:

Buna

Deci,vreau sa ma apuc de sala
Dar ma combate o problema,psihic.

Faptul ca nu sunt barbat
Sau mai bine zis:
Ca o am prea mică (((

Si nu pot avea o relatie din cauza asta.

Poate ca sunt idealist, dar dacă
In viitor voi arata si mai bine din punct de vedere fizic,
Nu va mai conta faptul ca nu sunt barbat...sau mă rog, c-o am mică?

Aseara trebuia sa am primul contact sexual
Dar...cand acea fată mi-a vazut-o,mi-a zis ca nu sunt barbat ((

Si-a plecat!

Va rog, vreau raspunsuri serioase.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai postat la o categorie unde e vorba de stiinta,stiinific vorbind aspectul fizic conteaza foarte mult e baza unei relatii, daca fata aia nu te va place nu va vrea sa te cunoasca, basmele astea ca o va atrage caracterul tau sunt povesti, dorinta sexuala apare doar cand creierul tau vede o persoana atragatoare, involuntar, inconstient vei simti placere, ca o ai mica nu e chiar grav important e sa o ai groasa si exista operati

| T0T a răspuns:

Păi normal că a plecat dacă săraca fată nu avea ce să i se ofere. Asta nu înseamnă că a greșit ea cu ceva sau tu. Aș a te-a făcut mama natură. Mai încearcă să îți formezi o relație cu alte fundamente(în principiu superioare, care să nu se rezume doar la sex). Faptul că o ai mică nu înseamnă că nu ești bărbat căci nu mărimea te face bărbat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca unei fete i-ar pasa de tine si de caracterul tau, atunci parerea mea este ca nu ar trebui sa conteze marimea penisului sau altceva. Poti face si sala. fara probleme. Dar ai grija ce fata/femeie iti alegi de acum incolo. De preferat una ca sa te placa asa cum esti si pentru caracterul tau nu pentru altceva

| KronstadtResurrection a răspuns:

Nu te intrista. Este foarte posibil ca fata sa fie de vina, fiind prea larga (uzata/iesita din cota).winking
Toate la timpul lor, amice, toate la timpul lor.

| Brockblack explică (pentru KronstadtResurrection):

Încerc.

Nu vreau sa ma simt aiurea, dar ma simt rau.

Nu stiu cu ce am gresit, de mi se intampla chestia asta.
Mereu am incercat sa fiu onesc si de bun simț.

Niciodata nu mi-a placut sa umilesc pe nimeni
Dar iata, fie că-mi place sau nu, chiar dacă sunt cinstit
O fată m-a umilit.

| JustBlackNoGrey a răspuns:

La baieti cand sunt mici se poate intampla ca acele testicule sa intre intr-un fel de canale ce merg inspre burta. daca nu se opereaza si se inchid canalele, baiatul acela nu va putea fi barbat niciodata pentru ca nu isi va putea folosi organul genital.
tu, din cate ai pomenit aici, nu ai asemenea problema cu acele canale, ci doar cu marimea. Nu fii atat de fixist. Daca o tipa te-a refuzat inseamna ca nu ai cautat tipul corespunzator de fata si ca ea merita sa fie jignita, avand asemenea comportament.
Atata timp cat esti in stare sa faci copii, nu ai absolut niciun motiv sa nu te simti barbat! Sa iti para bine ca poti. si ai grija pe ce fata alegi data viitoare!

| RyanGeorge a răspuns:

Hai ma pe bune? A plecat fata? Daca stiai ca te frusteaza aceasta problema trebuie sa faci si tu seara pe lumina stinsa, faceai tu primul pas o dezbracai, o excitai prin mangaieri, sarutari etc si la cat era de excitata nu cred ca mai pleca asa repede.

E bine daca vrei sa te apuci de sala pentru ca asa vei avea si tu un corp mai barbatesc sa zic asa dar degeaba vei incepe de sala daca te preocupa mereu aceeasi problema psihica cum ca o ai mica, asa vei ramane toata viata daca nu lasi in trecut si incepi sa fii mai pozitiv.

Cum la barbati unii o au mica asa si le femei unele au vaginele mici / stramte, asa ca daca vei da de-o fata de genul sigur nu vor mai exista probleme de genul (tu o iei ca pe o problema mare ceea ce nu este), treci prin viata prin a experimenta viata sexuala cu mai multe femei si sigur vei gasi si (fata protivita), ai toata viata inainte.

| Dumitrescu_Dănuţa_2000 a răspuns:

Daca te iubeste, nu o va interesa daca o ai mare. Ai putea sa te duci la sala, asta e treaba ta. Din punctul meu de vedere daca te duci la sala nu o sa iti creasca ca prin magie...

| Brockblack explică (pentru Dumitrescu_Dănuţa_2000):

Bine.

Si eu iti dau un sfat:
Sa nu te intersectezi niciodată cu baieti care au "Capacitatile mici", aşa ca mine.

Cauta baieti care sa te "Satisfacă"
Asta vreti toate.

| Fatan a răspuns:

Aspectul fizic conteaza cel putin pentru mine dar stai linistit vei gasi o fata care te va iubi pentru inima ta nu pentru aspectul tau sau culoarea pieli poti incerca la medic prin operatie sau sunt geluri creme sper ca ti-am fost de folos

| RyanGeorge a răspuns (pentru Fatan):

Fara operatii si creme sau pastile, NU SUNT BUNE.
Natural sanatos, mierea(Elimina Infectiile bacteriene), vin rosu(este bun pentru circularea sangelui) si cel mai bun si important suc de rodie(creste potenta) il consumi zilnic si ve-ti fi cei mai fericiti atat tu cat si ea happy

| RAY a răspuns (pentru Fatan):

Ai sta cu unu de care ti scarba sal privesti fizic? fi serioasa